Hopp til hovedinnhold

– Han var supersnill

Fredag ble amerikanske DJ AM alias Adam Goldstein funnet død i New York (les saken), noe som sjokkerte mange fans over hele verden.

En i Norge som tar det sannsynligvis narkotikarelaterte dødsfallet ekstra tungt er Patrick Hauge fra Oslo, også kjent som tidligere medlem av Multicyde og i dag som DJ Patski Love fra duoen Juicy.

Hauge inviterte DJ AM til klubben Cosmo i Oslo 11. september i fjor, åtte dager før AM overlevde en alvorlig flyulykke sammen med Travis Barker fra Blink-187, og nordmannen ble i etterkant venn med DJ-en.

– Jeg fikk høre om det i natt, og det er helt tragisk. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, jeg er fortsatt ganske satt ut, sier en forfjamset Patrick til 730.no på telefonen fra ferie i Frankrike.

– AM fortalte meg mye om de drøye rusproblemene sine og de lange periodene i rehab. Han mente at han hadde brukt opp alle sine sjanser her i livet. Jeg husker godt at han sa det ville være over hvis han tok så mye som en sigarett eller en øl, så jeg håpet nesten, hvis man kan si det, at dødsfallet skyldtes noe annet.

Selv om DJ AM var en Hollywood-favoritt som ofte ble booket til enorme arrangementer, og som ble ekstra kjent som Nicole Richies forlovede, var hans interesse for musikk jordnær og genuin, mener Patrick.

– Jeg husker han fortalte hvordan The Alchemist (Alan Daniel Maman, Eminems DJ) lærte ham om DJ-ing, og det var lett å skjønne at DJ AM hadde et stort musikkhjerte. Vi snakket om musikk i timesvis.

– Men det jeg minnes best ved DJ AM er hvor snill han var.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer