Advertisement

Halle Berry blir helt hvit

28. aug 2008 kl. 00:00
HALLE BERRY I PERFECT STRANGER (SF NORGE AS)

Den sanne historien om den amerikanske barneskolelæreren Tierney Cahill, som etter å ha undervist i politikk, ble oppfordret av sine elever i 6. klasse å forsøke å bli valgt inn i kongressen, har sirkulert i manusform i Hollywood i mange år under navnet Class Act.

Halle Berry tok tak i filmen som produsent allerede i 2006, men X-Men 3 og barnefødsel var med å utsette prosjektet. I følge Hollywood Reporter skal innspillingen snart starte, og 42-åringen har gitt seg selv jobben som hovedpersonen.

Dette blir første gang den afrikansk-europeisk-amerikanske skuespilleren spiller en hvit person.

Dette er kanskje ikke big deal i Europa, men kan reise noen skeptiske øyebryn i rasesensitive USA. I Hollywoods yngre dager var det alltid hvite personer som hadde rollene som sorte, noe som naturligvis ikke gjorde det lett for afrikansk-amerikanske i filmbransjen.

Angelina Jolie spilte en sort kvinne i fjorårets A Mighty Heart, mens Robert Downey Jr. er en sort, funky soldat i komedien Tropic Thunder.

Se rehabveteranens intense tolkning.

HALLE BERRY MED DAVID DUCHOVNY I ÅRETS THING WE LOST IN THE FIRE (UIP) Alenemoren Halle Berry spiller i Class Act, som har tre barn, vant ikke valget i hjemstaten Nevada, men endte med å få 35% av stemmene og innpass i politikken.

Filmen får premiere til neste år, og skal være i sjangeren drama skråstrek komedie.

Halle Berrys pupper kan gjøre TV-intervju vanskelig:

Instinktiv vold for Angelina Jolie