Halie (17) klar for Skavlan: – Jeg tror familien er mer nervøs enn meg

26. feb 2018 kl. 00:00

I dag slapp stjerneskuddet sin andre singel.

See me on @skavlantvshow this Friday! ❤️ @fredrikskavlan, thank youuu for having me 💞

Et innlegg delt av HALIE (@haliemusic__)17 år gamle Hannah Emilie Grung alias Halie er straks klar for by:Larm, men før det skal bergenseren gjøre en (kanskje) enda mer nervepirrende gig: Skavlan på NRK 1.

(Og dét til tross for at hun frem til i dag bare hadde én låt ute.) 

Fredrik & co ble nemlig så imponert da de så henne i Sverige at hun ble booket til showet umiddelbart. 

Varm opp til Skavlan og/eller by:Larm med Magnus Skylstad-produserte «Youth», som ble sluppet i dag: Hei Hannah! Hva var det første du tenkte da du fikk Skavlan-forespørselen? 

– «Nei, nå kødder du?» Jeg tror det var det første jeg sa høyt. «WHAAT!!» skrek jeg på innsiden. Dette er utrolig kjekt og helt craazy. Evig takknemlig for denne muligheten. 

Hvordan ble din nye singel «Youth» til? 

– Da vi jobbet med låten i studio klarte jeg ikke la være å synge med på refrenget selv om det allerede var spilt inn. Jeg bare elsker refrenget!

Hva handler teksten om? 

– Låten handler om å ikke bry seg så mye om hva andre mener og i stedet fokusere på å nyte ungdomsårene. Unge mennesker er så opptatt av hva andre tenker. Jeg vil at man skal drite litt i det og gjøre det beste ut av ungdomstiden – det går fint selv om du gjør noen «feil» på veien liksom.


Fortsetter nedenfor

Takker og bukker, igjen ✌🏻

Et innlegg delt av HALIE (@haliemusic__)


Godt sagt! Bortsett fra Skavlan og gjengen, hvem er den kuleste personen som har gitt deg kompliment for musikken din?

– Å, nei si det. Jeg møter veldig kule og flinke folk rundt omkring. Jeg tror den jeg alltid kommer til å huske er Aurora. Hun ga meg en av de fineste komplimentene i verden helt i begynnelsen, bare etter min andre festival. Det komplimentet var et jeg aldri hadde hørt før, så det føltes mye mer personlig. Jeg kommer ikke til å si det, haha, det skal jeg holde hemmelig <33 

Hvor nervøs/spent/gira er du for å spille på Skavlan?

– Jeg gruer meg, gleder meg og er veeeeldig gira!! Jeg har aldri gjort dette før, så nye minner og mye ny erfaring på gang! Men jeg tror mine familie (spesielt min far) er mer nervøs enn meg. Jeg har et så veldig bra team rundt meg, at jeg vet at det kommer til å bli sykt nice og veldig gøy :))
Opptredenen ser du på NRK 1 21:25 fredag kveld. (Eller her hvis du leser saken senere.) 

Se også: Halie og fire andre anbefaler by:Larm-artister