Hopp til hovedinnhold
FUKTIG OSCAR-VINNER GJØR ET SLAGS COMEBACK PÅ DET STORE LERRETET (MAGNET/BAD)

Haisann! Halle Berry på dypt vann

Akkurat det den første afrikansk-amerikanske kvinnelige skuepilleren til å vinne Oscar trenger nå. En halvdårlig haithriller med franske Oliver Martinez, Halles kjæreste på ekte. Filmplakaten, som kom i natt, ser ut som videocoveret til en tv-film fra 1998. Det er en slags bragd å få frøken Berry-licious
i bikini til å bli uboost.

Mer om filmen nedenfor:

FUKTIG OSCAR-VINNER GJØR ET SLAGS COMEBACK PÅ DET STORE LERRETET (MAGNET/BAD)

Du vet hvordan man kan finne på å se noen skikkelig kjipe filmer bare fordi Halle Berry spiller i dem? Vel, denne semiferske traileren for über-yummu-mummy’ens kommende thriller Dark Tide får Catwoman til å se ut som The Dark Knight, men går nok uansett kjapt platina på Pirate Bay via klissete små fjortisfingre.

Den godt over gjennomsnittlige sexy 44-åringen spiller haiforskeren Sara, som etter en nær døden-ulykke et år i forveien blir lokket ut på dypt vann igjen av en europeisk hunk med masse spenn (ikke John Carew), som trenger hennes hjelp til komme den infamøse hvithaien på kloss hold. Smart? Seff. Blir noen spist av hai? Nå kan du lure!

Se kattekvinnen bli veldig våt sammen med sin mann på ekte (men ikke ektemann – helt ennå), franske Oliver Martinez i denne uforutsigbare kjempeskumle snutten:

Dark Tide er regissert av John Stockwell, som tidligere har hoppet i havet med Jessica Alba i 2005s Into The Blue. Premieredatoen er foreløpig ikke offentliggjort, men filmen forventes å komme i år (akkurat som mange gutter mellom 12 og 17 år sikkert gjør da de ser dritdeilige og dryppende våte Halle svinse rundt på dekk i bikini).
 
Se også: Halle Berry som rasistisk stripper? OK!

Les mer