Hopp til hovedinnhold
HAIZ MED NORSK CANDY (BEATRIZ NEVES/730)

Hailee Steinfeld (18) røper sine tre norske favoritter

HAIZ MED NORSK CANDY (BEATRIZ NEVES/730)


Hailee Steinfeld er kanskje mest kjent som skuespiller. Tidligere i år var hun kinoaktuell med suksessoppfølgeren Pitch Perfect 2, og ble dessuten Oscar-nominert allerede som 13-åring. Den gjeve nominasjonen var for hennes rolle i Coen-brødrenes storfilm True Grit, med blant annet Matt Damon som hovedperson.

Se også: 11 ting du må vite om Hailee Steinfeld 

Nå debuterer LA-jenta som soloartist. Singelen «Love Myself» kom ut i august, og har allerede oppnådd stor suksess rundt om i verden. Her i Norge peaket den på 20. plass  på VG-Lista. 18-åringen er også gjest på en versjon av Shawn Mendes’ sang «Stitches».

(Sjekk ut videointervju med kjekkasen her!)

Vi snakket musikk med den søte tenåringen på Tullinløkka i Oslo, og delte ut litt norsk godteri.
Sjekk ut vår prat med sangeren og skuespilleren under. 


730S INTERN (18) X HAILEE (18) (INSTA-PIC/BEATRIZ NEVES) 

Hei Hailee! Dette er første gang du er her! Hva synes du om Norge?

– Det er SÅ fint her. Alle jeg har møtt har vært så snille. Jeg kom i går kveld da, så jeg har ikke sett så mye enda.

Vi har mange fine steder å anbefale!

– Har dere? Å nei, jeg drar i kveld… Skriv stedene til meg, så lover jeg å sjekke dem ut neste gang jeg kommer til Norge! (Hint, hint.)

Forresten, dro du til Vigelandsparken? Astrid S anbefalte det på Twitter!

– Nei, jeg dro ikke dit i går. Jeg må være på flyplassen om noen timer, men jeg skal prøve å stikke innom etterpå!

(To timer etter vi pratet med Hailie fikk hun møte Astrid S <3:

Saken fortsetter under#SQUADGOALS (TWITTER.COM/ASTRIDSOFFICIAL)


Speaking of..Du er jo stor fan av Astrid?

– Jaa! Jeg synes hun er så ekstremt talentfull. Hun har en helt unik look, og hun virker som en sykt kul person. Vi kom i kontakt gjennom Shawn, og begynte å snakke på Twitter.

Vet du om noen andre norske artister?

– Kygo! Han er SÅ flink. Jeg digger ham! Og så hørte jeg om et band tidligere i dag…Highasa?

Highasakite?

– Jaa, ja ja ja Highasakite!

De er ekstremt kule! Vi er store fans.

– De virker bra! Jeg må høre mer av musikken deres.

Saken fortsetter under 

Du har vært skuespiller i mange år nå, men hvordan var det å slippe debutsingelen?

– Det var ganske skummelt, men også veldig morsomt. En av de største forskjellene er at som skuespiller er man del av en hel pakke. Du har hele tiden folk rundt deg som er med på alt som skjer, men når du slipper en singel er det kun din stemme og ditt navn.

Sangen din handler om selvtillit, ikke sant?

– Ja det gjør den!

Har du råd til unge som sliter med dårlig selvtillit?

– Jeg synes det er vanskelig å gi tips til folk på min alder, fordi jeg har også perioder hvor jeg føler meg lost og litt nedfor. Men, jeg tenker man må finne noe man elsker å drive med. Noe som gjør en lykkelig.

Hva synes du om responsen til «Love Myself»?

– Det har vært så overveldende. Det har vært så kult å se reaksjonen til folk. Sånn, kun over natten hadde jeg fått meldinger fra Norge, og jeg visste ikke at navnet mitt eksisterte i den delen av verden engang.

Saken fortsetter under musikkvideoen

Hva er din personlige favorittsang for tiden?

– Hmm..The Weeknd slapp nytt album for litt siden, og det er SÅ mange bra sanger jeg absolutt elsker. For eksempel «Real Life», «Angel», «Shameless».

Hva med den med Ed Sheeran?

– OMG ja! «Dark Times». Ed er en god venn av meg faktisk. Også en favoritt!

Til slutt, husker du den første konserten du var på?

– Jeg tror det var Justin Bieber på Staples Center faktisk. My World-turneen. Du vet, da han hadde det håret. Da han kom på scenen begynte alle å gråte haha. Det var en bra konsert!

Haha, ja det husker vi. Tuuusen takk for praten Hailee!

Se også 730 x Disclosure: – Alt er så rent i Norge! 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer