Hopp til hovedinnhold

Håhåhåhå: Ny Paranormal Activity 3-trailer

video platform video management video solutions video player

Vi har på en måte sett dette før, men ca. 01:10 er nok til at vi skal se denne historien om det som skjedde før originalens kopi. <3 Okay, så filmen ovenfor er angivelig kun Hollywood-underholdning, men den nye SyFy-serien Paranormal Witness er 100% EKTE, basert på virkelige historier fra virkelige mennesker. Tre smakebiter:

Her er Paranormal Activity 3-teaseren som kom i sommer og vår forrige sak:Israelske Oren Peli flyttet til USA som tenåring i håp om å få en fot i underholdningsbransjen som spillprogrammerer, men gikk for film da han og kona flyttet inn i et hus utenfor San Diego.
Om natten tok merkelige lyder over kåken, så Peli begynte å filme huset når de sov.
Noe annet han ønsket å utforske var om det går an å lage en bra spillefilm med et HD-videokamera, og med hjelp fra to ukjente skuespillere (Katie Featherstone og Micah Sloat i rollene som Katie og Micah) skjøt han Paranormal Activity i det samme, skumle huset på syv dager. Boom! En fiffig, liten, creepy pangsuksess ble født. I del to gikk de bakover i tid, og det fungerte – nesten – like bra. Del tre viser 1988. Kanskje ikke like stas som den første, men PM-filmene har så langt vært bedre enn trailerne, så vi tar gjerne en titt når denne kommer 21. oktober.
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer