Haakon Magnus med James Hetfield fra Metallica hos Kvelertak

8. mai 2013 kl. 00:00
KUH-VELL-ER-TACK (ROADRUNNER/SONY)
KUH-VELL-ER-TACK (ROADRUNNER/SONY)

Started from the bottom… Vel, Kvelertak er kanskje ikke på toppen ennå, men jaggu har Stavanger-gjengen kommet langt opp. Som om ikke co-signering fra Dave Grohl fra Foo Fighters er nok, så stilte tre ganger royalty på deres San Francisco-konsert i natt.

Til den mellomstore rockebula Slim’s i SoMa-nabolaget kom Haakon Magnus og Mette Marit… og enda mer stas (sorry):


Metallica-vokalist James Hetfield.

Den amerikanske rockegiganten fulgte oppslukt med på det norske, albumaktuelle bandet under hele den 1 time og 20 minutter lange, forrykende, deilige bråkefesten. Etterpå møtte Haakon gutta i Kvelertak, mens han også slo av en smørblid prat med Metallica-far.

Vi tok fire telefonbilder:

(SOFUS M.F./730)


(SOFUS M.F./730)

OPPDATERT: Nesten mer royalty: Credøyne har registrert at James fra Metallica her står sammen med Oaklands metal-general Robb Flynn fra Machine Head, utropstegn.

(SOFUS M.F./730)
 


(SOFUS M.F./730)

At Metallica-frontfiguren satte av en kveld til Kvelertak er som om Jay-Z dro på Karpe Diem-konsert. Det blir ikke større. At Kvelertak får så mye oppmerksomhet og kjærlighet i USA – og appåtil med norske tekster – er vilt. Dessuten: High five med løpefart til Haakon Magnus som supporter så mye forskjellig norsk musikk. Det skal man ikke ta for gitt.


Mer amerikansk oppsving for Kvelertak:
Lapskaus i Brooklyn!