Hopp til hovedinnhold
Succession siste episode reaksjoner anmeldelser
(HBO)

Succession: Dette synes seerne om avslutningen

Er folk fornøyd med hvordan Succession endte?

Dagen har kommet for å ta farvel med en av de desidert beste seriene verdenen har fått de siste fem årene alias Succession.

Men er finalen en verdig avslutning for HBO-serien til britiske Jesse Armstrong? La oss ta en titt på folkets spoilerfrie dom.

Det virker som Succession i stor grad klarer å gjøre seerne fornøyde.

Til en viss grad i alle fall. Episoden omtales for det meste som nok et mesterverk, til tross for at flere også er rystet over hvordan det hele endte. Det ser riktignok ut som det er en grei enighet om at det dog gir mening. I motsetning til en viss annen seriefinale…

Se også: Throwback til meme-bonanza fra siste episode av Game of Thrones

Familie Grusom (HBO Max) Succession season 3
Familie Grusom (HBO Max)

Se også: 730.no mimrer tilbake og ser på 10 av seriens sjukeste øyeblikk

«Finalen til Succession var perfekt på den måten at jeg oser av sinne og er misfornøyd som faen, men hvert valg gir fullstendig dramatisk og tematisk mening», lyder en av utallige reaksjoner på Twitter.

«Vi var nettopp vitne til historie. Ikke siden Breaking Bad har jeg vært så tilfredsstilt av en finale. Så kudos til det mesterlige manuset til denne serien. Jeg er virkelig shook over hvor perfekt de endte dette. Farvel til en av de beste seriene som noensinne er laget», skriver en annen.

Se flere reaksjoner nedenfor. Uten spoilere, så klart.

I skrivende stund har episoden fått 9,6 stjerner hos IMDb.

Avslutningen til Succession er også en suksess i anmeldernes øyne.

Episoden debuterer med 100 % hos Rotten Tomatoes.

Vulture gir den 5 av 5. Det samme gjør The Times.

«I kveld, med sin konklusjon, viste serien fra 2019 seg som et symbol på en en av de mest definerende seriene i dette århundre», skriver Deadline.

Litt av en bragd.

🇳🇴 (HBO)

«Det var ikke fullt så Shakespearesk som vi kanskje hadde håpet på – for mange gjenoppvarmede svik – og episoden led av fraværet av Brian Coxs Logan […] Men hvis dette ikke var en forbløffende finale full av bomber, var det en tilfredsstillende og rystende avslutning», mener Ed Power fra The Telegraph og gir den 4 av 5 stjerner.

Takk for alt, Succession 🥹

Hva synes du om siste episode?

Se også: Får vi en all star-sesong av The White Lotus?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer