Hopp til hovedinnhold
UNDER SKJORTA: AD ASTRA PER ASPERA, YOU DIG? (MORNINGSTAR/SONY)

Gullsmak for Larviks nye stjerne

På Sirius’ nye singel «Taste of Gold» forteller Larvik-gutten at han holdt på så lenge uten suksess at han holdt på å gi opp, men etter mye blod, svette og tårer har Norske talenter-vinneren nå fått smake søt oppsving. Han sier som Opaque sa; «Finally here». Noe tredjeplassen til «Fucked Up» på VG-lista backer opp. (Låten er fortsatt på lista etter to måneder.)

Apropos Tee Productions-veteraner: Sirius har med en av sine helter, Son of Light. Singelen, produsert av Scheme, kommer i salg 16. august, og du kan høre den på Facebook.

Sirius forteller 730 at Norske talenter var hans siste forsøk på gjennombrudd.

– Nå har jeg holdt på med dette i 10 år og på det tidspunktet følte at jeg ikke kom noen vei videre. Jeg hadde spilt konserter, gitt ut skiver på egenhånd og sendt inn demoer til plateselskap uten særlig respons. Derfor tenkte jeg at programmet var en fin måte å promotere meg selv som artist og musikken min. Det funka jo! Dessuten jeg er veldig glad for at jeg kan fortsette med det jeg liker aller best.

Video: Mer Sirius her!

Ønskereprise fra 2001: Opaques «Finally Here»:


Her kan du høre og laste ned den en gang så gatete Oslo-rapperens klassiske, prisbelønte, Tommy Tee-produserte debut Gourmet Garbage, samt kopiere spilleren til andre nettsteder:

Bonus: Ikke «Fucked Up»: Madcons Ken Ring-produserte, undervurderte «Fuck You»:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer