Hopp til hovedinnhold
welcome to derry season 1 tv show hbo max it pennywise the clown bill skarsgard
Velkommen til Derry (Warner Bros.)

Bill Skarsgård vender tilbake som Pennywise i Welcome to Derry

Hiya, Billy 🎈

Nå bekreftes det at Bill Skarsgård får fortsette som den dansende (og menneskeetende) klovnen Pennywise.

Den svenske skuespilleren blir med videre i forløperserien Welcome to Derry HBO Max.

I fjor fortalte Bill Skarsgård at han ikke var en del av det nye prosjektet.

– På dette tidspunktet er jeg ikke involvert. Hvis noen andre får gjøre det vil rådet mitt være: Gjør det på din måte. Gjør det til ditt eget. Ha det gøy med det. Det jeg syntes var tilfredstillende med den karakteren var hvor abstrakt han var, fortalte Bill til Collider den gang.

stephen-king-bill-skarsgård-pennywise-it-chapter-two

Stephen King og Bill Skarsgård (Warner Bros.)

Det kan godt hende han snakket sant, men nå har pipa i alle fall fått en ny lyd, og skuespilleren skal igjen skremme vettet av en ny gjeng.

Så langt er seks andre skuespillere bekreftet til Welcome to Darry.

Dette inkluderer Taylour Paige (Hit the Floor, Zola), Jovan Adepo (The Stand), James Remar (The Warriors, Dexter) og Chris Chalk (12 Years a Slave), Stephen Rider (Daredevil) og Madeleine Stowe (Revenge).

Handlingen i den nye serien, som serieskaperne holder tett til brystet, skjer flere dekader før handlingen i It-filmene – nærmere bestem på 1960-tallet, ifølge Variety. Derfor blir det altså ingen gjensyn med noen av skuespillerne fra skrekkfilmene. Foruten om Bill.

Sjekk ut en aldri så liten teaser nedenfor.

Serien fra den fiktive Maine-byen med den dansende klovnen Pennwise finner sted før handlingen i Stephen King-romanen It, som ble filmatisert i It (2017) og It: Chapter Two (2019). 

Andy Muschietti, som regisserte filmene, fungerer også som Welcome to Derry sin serieskaper.

Welcome to Derry

Bill Skarsgård som Pennywise (SF Norge/Warner Bros.)

Han får også hjelp av sin søster Barbara Muschietti, så vel som Jason Fuchs (Wonder Woman) og Bradley Caleb Kane (Fringe, Tokyo Vice).

– Som tenåringer byttet vi på å lese kapitler av Stephen Kings It. Helt til den tykke pocketboken falt sammen. It er en episk historie med flere lag langt utover det vi kunne utforske i It-filmene våre. Vi klarer nesten ikke å vente med å dele dybden av romanen til Steve. I hele dens hjerte, humor, medmenneskelighet og redsel, sier Andy og Barbara.


Se også: Bill Skarsgård arresteres i Stockholm


 

Les mer