Hopp til hovedinnhold
Kanye West alias Ye på arrangementet Los Angeles Mission's Annual Thanksgiving i Skid Row i DTLA (David Livingston/Getty)
Kanye West alias Ye på arrangementet Los Angeles Mission's Annual Thanksgiving i Skid Row i DTLA (David Livingston/Getty)

Kanye West: – Når Gud bringer KimYe sammen igjen

Kanye West alias Ye har troen på Gud – og KimYe.


OPPDATERT: Ye poster et bilde hvor han kysser Kim fra TMZ med skjermbilde av overskriften «Kanye West sier at Gud vil bringe Kim og ham sammen, inspirere millioner». Åpenbart en manifestering fra firebarnsfaren, som kanskje føler seg ensom i Thanksgiving-helgen.

(Instagram/kanyewest)


Thanksgiving er USAs største høytidsdag, hvor de fleste familier samles.

Det gjenstår å se hva som er planene til firebarnsfaren, som Kim Kardashian nå skiller seg fra.

Men som en oppvarmer besøker han Skid Row i Downtown LA og deltar på arrangementet Los Angeles Mission’s Annual Thanksgiving.

Planen var at Kanye skulle snakke med organisasjonen om deres arbeide for å forebygge hjemløshet. Noe han kanskje gjorde.

Men når Ye får mikrofonen, iført sine favorittstøvler (Balenciaga Crocs Boot), holder han blant annet en tale om Gud og ekteskapet sitt.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - NOVEMBER 24: Kanye West attends the Los Angeles Mission's Annual Thanksgiving event at the Los Angeles Mission on November 24, 2021 in Los Angeles, California. (Photo by David Livingston/Getty Images)

(David Livingston/Getty)

YEEZY/G.O.O.D. Music-mogulen sier blant annet at oppførselen hans som ektemannen til Kimberly ikke har vært bra nok. Men at han ønsker å gjøre det godt igjen.

– Fortellingen som Gud ønsker er at du skal se at alt kan forløses.

– I alle disse relasjonene har vi gjort feil. Jeg har gjort feil. Jeg har gjort ting i offentligheten som ikke var akseptable som ektemann.

– Men akkurat nå i dag, uansett grunn – visste jeg ikke at jeg kom til å stå akkurat her. Jeg visste ikke at jeg skulle være foran denne mikrofonen, men jeg er her for å endre den fortellingen.

Kanye West slår ned på tv-kanalen til Keeping Up with the Kardashians, og på streameren som skal vise den nye, kommende Kardashian-Jenner-realityserien.

KimYe (Instagram/kimkardasian)

KimYe (Instagram/kimkardasian)

– Jeg lar ikke E! skrive fortellingen om familien min. Jeg lar ikke Hulu skrive fortellingen om familien min. Jeg er presten i hjemmet mitt.

Pappaen til North, Saint, Chicago og Psalm sier at han må hjem til familien sin, og indikerer at Gud kommer til å få han og Kim Kardashian sammen igjen. Slik at KimYe gjenoppstår.

– Jeg må være ved siden av barna mine så mye som mulig. Så når jeg er ute av huset, har jeg et hus rett ved siden av huset. Jeg gjør alt for å være rett ved siden av situasjonen. Jeg prøver å uttrykke dette på den mest fornuftige måten, den mest rolige måten som er mulig. Men jeg trenger å være hjemme igjen.

(Instagram/kimkardashian)

– Hvis fienden kan skille KimYe, vil det være millioner av familier som føler at separasjonen er ok, forteller Kanye.

– Men når Gud bringer KimYe sammen, vil det være millioner av familier som vil bli påvirket til å se at de kan overvinne arbeidet til separasjonen, traumer djevelen har brukt til å kapitalisere for å holde folk i elendighet, mens folk går over hjemløse for å gå til Gucci-butikken.

Se snutter av Kanye West som snakker nedenfor.

Faktum: Kontroversielle Thanksgiving alias takksigelsesdag, som startet i Canada i 1535, feires i 16 land.

Bedre faktum: 24. november 2008 slapp herr West sitt fjerde album 808s & Heartbreak, som markerte et stilskifte med sorg og ensomhet som rød tråd. Slippet kom i kjølvannet av dødsfallet til moren Donda West og bruddet med forloveden – designeren Alexis Phifer – det samme året.

Det ble kjent at Kim skulle ta ut skilsmisse fra Kanye i januar 2021. Men det har vært styr i kulissene, og paret skal ha gjort det delvis slutt allerede i 2019.

Kims bestie Larsa Pippen forteller at hun måtte blokkere nummeret til Ye – og at Kim kansellerte henne:

– Kanye West har hjernevasket hele familien

Larsa Pippen og Kim Kardashian (gotpap/Bauer-Griffin/GC Images)

Larsa Pippen og Kim Kardashian (gotpap/Bauer-Griffin/GC Images)

Kort tid etter at skilsmissen ble offentliggjort, begynte Ye å date toppmodellen Irina Shayk.

Kanye og Irina Valeryevna Shaykhlislamova, som hun egentlig heter, har kjent hverandre i over en dekade.

Irinya Shayk (Joe Schildhorn/Patrick McMullan/Getty)

Irina Shayk (Joe Schildhorn/Patrick McMullan/Getty)

Russeren sitter blant annet foran ham som en guddommelig kvinne i musikkvideoen til «POWER», og hun har vært modell for YEEZY.

Manifestering? På låten «Christian Dior Denim Flow» sier Kanye «I wanna see Irina Shayk» tre ganger.

Kanye West har i de siste ukene blitt fotografert sammen med den 22 år gamle influenceren/modellen Vinetria Chubbs.

Vinetria Chubbs (Twitter/vinettria)

Vinetria Chubbs (Twitter/vinettria)

Kim Kardashian ser også ut til å ha funnet kjærligheten på nytt.

har Kris Jenner satt henne opp med den 28 år gamle skuespilleren Pete Davidson:

På date-night med sugemerke

Les mer