Hopp til hovedinnhold

GUD BEDRE! Se Röyksopp & Robyn tease med ny (sjuk) musikk

RÖYKSOPP & ROBYN > BATMAN & ROBIN > EKSOTISK SOPP PÅ ROBINSONEKSPEDISJONEN (STIAN ANDERSEN)

Flava To Da Bone og Multicyde feat. Anea var definitivt inne på ting, men få norske duoer med jente på lag kan kødde med den musikalske kjemien som oppstår gang på gang mellom Röyksopp og svenske Robyn.


Formidable «The Girl & The Robot» og breiale «None of Dem» er udødelige eksempler på hvor gåsehudete det blir når de utflyttede Tromsøværingene hiver seg rundt i studio med Stockholm-mor. Så, når en tilfeldig aprilmandag brått byr på nyheten om at trioen straks legger ut på verdensomfattende turné sammen, blir stemninga på kontoret sånn ca slik:

 
Röyksopp og Robyns Do It Again-turné sparker i gang på fabelaktige Sonar-festivalen i Barcelona 13. juni, før ferden går videre innom blant annet Hollywood Bowl, Way Out West, Pukkelpop – og ikke minst, Øyafestivalen i Oslo i august. (NB: Øya-showet er det eneste norske stoppet som er satt opp på turnéen.)Röyksopp om å legge ut på tur med råtassete Robyn:– Gjennom årene som har gått har vi opptrådt sammen av og til – alltid til stor munterhet og begeistring, og derfor har vi nå bestemt oss for å rett og slett «Do It Again» i 2014. Hver konsert vil inneholde en Robyn-del, en Röyksopp-del og selvsagt en Robyn + Röyksopp-del – pakket inn i lys, røyk og tonnevis med glede. Å si at vi gleder oss er en underdrivelse.Robyn om å dele nightliner med kjekke Svein og Torbjørn:
– Det er alltid en fryd å være på turné med Röyksopp. Jeg kan ikke si særlig mye om hvordan settet mitt vil bli på dette tidspunktet, jeg jobber med masse ny musikk for øyeblikket – og det som er ferdig vil puttes inn i showet. Som vanlig håper jeg bare at folk vil danse. Det blir rosa laser.
GOD JUL(I) / august: Se breial teaser for den kommende, antageligvis ganske kioskveltende Do It Again-turnéen via regissør og fotograf Stian Andersen:


 
(Hva ER den låta? Kan vi få hele snart, pls? IDAG? Takk.)

NB: Sjekk her for datoer + billetter.

 
 
Se også: Robyn satte pers i Oslo Spektrum (bilder fra superkonserten)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer