Gucci Mane ringte norske Madeleine – se video!

9. des 2016 kl. 00:00
GUCCI MANE X LYKKELIG MADELEINE (INSTAGRAM)

Et bilde publisert av Gucci Mane (@laflare1017)


Noen konkurranser er til for å vinnes, men som regel er det ikke en selv som stikker av med prisen.


I dette tilfellet var oddsene dog på «vår» side om vi kan si det sånn, i alle fall innenfor våre landegrenser. For i en konkurranse holdt av Atlanta-sjefen Gucci Mane vant norske Madeleine Holth den gjeve prisen om å få møte
den amerikanske rapperen som for tiden troner hitlister i hele verden med Rae Sremmurd.


Vi tok selvsagt kontakt med den heldige vinneren, og stilte henne viktige spørsmål:
 
GUCCI MANE X LYKKELIG MADELEINE (INSTAGRAM)Hei Madeleine! Hvordan skjedde dette? Og hva følte du etter at tårene hadde tørket? (Hvis de har tørket.)

– Gucci Mane hadden en konkurranse på Instagram. Jeg deltok og vant. Jeg vant ett års medlemskap på Apple Music og headphones fra Beats by Dre. Jeg driter i de tingene, fordi jeg er hardbarka Guwop-fan og fikk snakke med ham på telefonen! Folk må tro jeg er helt gærn, men jeg har alltid vært sykt fan av Gucci Mane. At jeg har fått prate med ham og at han nå prøver å få meg til Atlanta for releasefesten for det nye albumet er jo heeeelt drøyt.

Se video av samtalen:

Se også: Astrid S’ Mannequin Challenge

Utenom å gjeste den globale landeplagen «Black Beatles» med Rae Sremmurd, så slapp drøyt produktive Gucci i dag singelen «Stutter»:


36-åringen ringer også julen inn:


Den koselige juleplaten
The Return of East Atlanta Santa slippes i neste uke. Vi håper Madeleine da er på plass i ATL for å feire med herr La Flare <3
 
Throwback fra 2009: Se Nicki Minaj riste løs for Gucci Mane (VIDEO)