Hopp til hovedinnhold
WARNER BROS' NYE SLØVE GULLGUTT (WARNER)

Gucci Gang! Kle deg ut som Lil Pump på Halloween

WARNER BROS’ NYE SLØVE GULLGUTT (WARNER)


Nå som «Gucci Gang» roterer på NRK P3 så bør de samme folkene som skriver sinte essays på Facebook om teksten til «Bængshot» reagere.

Lil Pump, som nylig fylte 17, skryter av at dama hans elsker kokain, og at han bruker mer penger på å drikke lean enn hva du betaler i husleie. (Altså brus blandet med godteri og kodein; det opiumbaserte legemiddelet som krever mange liv.) Mens den stakkars moren din er hjemløs i telt på gaten.

– My lean cost more than your rent / your momma still live in a tentPump tyster også på seg selv ved å si at han tjener godt på å fortsatt selge knark, samtidig som han hilser til farmasøytprodusenten Hi-Tech Pharmaceuticals.

– Lil Pump still sell that meth / hunnid on my wrist, sippin’ on Tech

Ikke drikk dette:


I kveld kom den fargesprakende musikkvideoen, som viser at Miami-tenåringens skole serverer lean og tillater alt fra weed til tigere. Bra, ettersom 97 % av disse asiatiske kattedyrene har blitt utryddet i løpet av de siste 100 årene.

Videoen gjestes av blant andre Los Angeles-rapperen DestoDubb, som nylig skinte i undergrunnen med
«Born to Sale Juice», og den ferske South Central-duoen Abstract. Pumps gutter Gnealz og Big Head har produsert låten, mens Ben Griffin står for regien.Den mediesky socials-entusiasten (snart 4 mill hos Insta) som omtrent aldri gjør intervjuer/presse, tok 3. plass på Billboard 200 med sitt selvtitulerte mixtape debutalbum i forrige uke. (Svak research av Warner mht. slippedatoen: Den hvite Michigan-rapperen NF – som du neppe har hørt om – ble #1.)
Se videoen til bangeren «Gucci Gang» og forestill deg selv utkledd som Lil Pump på Halloween:


 
Apropos 31. oktober; 730 dekker Lil Pump-konserten i Downtown Los Angeles via vår Insta Stories og Snapchat. Vi håper det blir omtrent sånn som denne snutten, hvor han gjør den forrige singelen «Boss»:

A post shared by LILPUMPWORLD (@lilpump_world) on


Relationship goals: Lil Pump dater – angivelig – den kompromisløse «cash me ousside»-rapjenta Danielle Bregoli (14)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer