Hopp til hovedinnhold
OSLO KL. 3:27 (LUDACRIS)

– Groupier er ikke negativt

Før Ludacris reiste ned til Kristiansand for å rocke Quart, fikk han hygget seg i Tigerstaden med vakre, norske jenter, Michael Jackson-fest og båtturer i Oslofjorden.

Atlanta-rapstjernen, som fikk sin fot i bransjen som radiomann, stakk også innom NRJ, hvor han hadde en leken koseprat med stasjonens Ida Fladen og Anders Opsahl.

Luda lo da han ble spurt om forskjellen på europeiske og amerikanske groupier.

– Haha, det er funny. En groupie er en groupie uansett hvor man er i verden. Det avhenger av hvordan man definerer en groupie. Folk bruker alltid betegnelsen negativt, men for å være ærlig føler jeg at vi alle er groupier når det kommer til en eller annen.

– Jeg ser ikke nødvendigvis på det som nedverdigende eller negativt. Hvis noen beundrer meg så mye at de blir mine groupier, så er det helt greit, haha. Jeg elsker og beundrer Halle Berry, så jeg er en Halle Berry-groupie. Så enkelt er det.

I intervjuet, som du kan se og høre hos NRJ.no, snakker han også om blant annet Michael Jackson, og forteller om sin Kanye West-låt som sampler MJ, men som endte opp som en Jay-Z-hit, samt sier hvem som er den eneste rapperen igjen på ønskelisten over artister å jobbe med.

Ludacris mener den norske sommersolen som aldri går ned er en god grunn til å ta seg en fest, noe han fortalte sine 170 000 følgere på Twitter, samtidig som han la opp telefonbilder fra Oslo.

Etter at han har fått sovet litt, skriver Atlanta-stjernen følgende på Twitter:

– On a boat in Oslo bay in Norway. T-Pain and Andy Samberg song keeps comin to my head…

Luda har venninner i +47:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer