Hopp til hovedinnhold
#TB <3 (USA NETWORK) 

Grønt lys for Suits-spinoff

#TB <3 (USA NETWORK) 


NB! Denne artikkelen inneholder mulige spoilere for de som ikke har sett til og med sesong seks av Suits.
Tidligere i år ble det kjent at det var snakk om å lage en potensiell spinoff-serie basert på den megapopulære advokatserien. Sammen med serieskaper Aaron Korsh ønsket skuespiller Gina Torres å skape en egen serie om karakteren hennes, Jessica Pearson, som forlot serien i forrige sesong.

bekrefter TV-nettverket bak serien at de har begynt å utvikle serien, og at den først blir å se på skjermen på nyåret. 

Vel. Muligens.

USA Network skriver i en pressemelding at finalen av den nåværende og syvende sesongen vil gjenforene Jessica med Harvey, Mike og resten av advokatene, og vise hvordan Jessica lever etter at hun flyttet til Chicago og ble involvert i det særdeles dramatisk politiske miljøet der.
Samtidig som episoden gjør ferdig den nåværende Suits-sesongen, vil den dermed også fungere som en slags pilotepisode for Jessicas spinoff. Om serien blir plukket opp av for fullt av nettverket blir avhengig av hva slags tilbakemeldinger finalen får.
Serien, som hittil ikke har fått noe navn, vil etter planen være et politisk drama, for å ikke minne for sterkt om originalen. 




Korsh og andre Suits-veteraner vil stå for både regi og manus, noe som kanskje kan være betryggende for de av oss som umiddelbart blir litt skeptiske når vi hører ordet «spinoff». Enkelte (undertegnede) lider fortsatt etter å ha gitt Joey en sjanse.

Det ble først snakk om å lage en ny serie etter at Gina Torres selv skapte et konsept for en egen spinoff for Jessica. Da Korsh, som hadde begynt å kjenne skikkelig på savnet av Jessicas karakter, hørte idéen Torres’ hadde pitchet til nettverket, var han umiddelbart interessert i å skrive showet.

Den selvsikre powerhouse-advokaten hadde lenge vært en fan-favoritt da hun sjokkerende nok forlot serien i midten av sjette sesong. I et intervju med New York Times bekreftet hun at hun valgte å forlate serien for å fokusere mer på privatlivet sitt, etter å ha pendlet mellom hjemmet hennes i LA og Suits-studioene i Toronto i over fem år. Relativt forståelig.


Fun fact: I tillegg til å være relativt kjent selv, er Gina Torres gift med en muligens enda større kjendis, nemlig Laurence Fishburne, AKA. Morpheus fra The Matrix. Familie-goals på et HELT annet nivå.
Fun fact #2: Adam Korsh hadde egentlig planlagt å la Jessica-karakteren bli drept, for å få en dramatisk tvist på sesongen. Nettverket likte ikke idéen, så hun fikk en lykkelig slutt med Jeff i Chicago i stedet. Vel, midlertidig i hvert fall.
Når det gjelder originalserien, er det enda ikke blitt bekreftet om Suits blir plukket opp for en ny sesong. Det ventes at nettverket i løpet av de neste ukene vil annonsere om seriens nåværende sesong blir den aller siste eller om den fortsetter neste sommer. Frem til da kan man bare håpe. Og eventuelt forberede seg på å ta farvel med et av de beste dramaene som finnes på TV for øyeblikket.

Suits sesong 7 er for tiden å se på TV2 Zebra og TV2 Sumo.

Les mer