Hopp til hovedinnhold
(OLD NAVY)

Griswold-familiens jule-sellout :(

(OLD NAVY)

Han er hovedingrediensen i Christmas Vacation alias Hjelp, det er juleferie!, Fletch-filmene og den viktigste brikken i Tre Amigos. Derfor er det med sorg å til slutt innse at Chevy Chase, en av yndlingskomikere, ser ut til å ha mista grepet.

De siste årene har han gjort seg mer og mer upopulær på settet til Community, og nå er det klart at han forlater serien i løpet av sesong 4 (som har amerikansk premiere 7. februar).

Den absolutte spikeren i humorkista må likevel være årets julereklame for kleskjeden Old Navy, der old Chevy (alias den erkeamerikanske familiefaren Clark Griswold) – pluss Juliette Lewis (datteren hans) og Bevery D’Angelo (som spiller kona) – gjøner med den klassiske lystenningsscenen fra Hjelp, det er juleferie!:

Hvis du ikke husker hvordan originalversjonen er, kan du se den under her:

Bonus: Det går stygge rykter om Chase og hans primadonnanykker. Her kan du se Stephen Colbert roaste den arrogante og allerede da falmende komikeren:

 
Fun fact: Kleskjeden Old Navy har fått med seg alle skuespillerne fra kjernefamilien Griswold i julekampanjen sin, unntatt Johnny Galecki, som spiller sønnen Rusty, og som nå gjør det stort i komiserien The Big Bang Theory.
 

Les mer