Hopp til hovedinnhold
Spilte for 70 000 i Athen.

Gresk kaos for Marcus & Martinus: – Det er veldig, veldig stort

Thank you, Greece!! Yesterday was awesome! 🙌🏼❤️

Et innlegg delt av Marcus & Martinus ♪ (@marcusandmartinus)Stjerne i hjemlandet eller ei, de fleste artister må jobbe hardt og lenge før de i det hele tatt kan vurdere en liten klubbgig utenlands. Og da starter de gjerne med promoturer hvor de møter lokal presse, gjør showcase-konserter og legger grunnlaget for fremtidige gigs. 


Vanlige spilleregler gjelder dog ikke for Marcus og Martinus Gunnarsen. I går gjestet Trofors-tvillingene Hellas for første gang, og slo samtidig personlig publikumsrekord. 


Marcus & Martinus var det store trekkplasteret til Athen-festivalen Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2017, stilig nok forkortet til «HOE 2017». (Kunne vært en TIX-klassiker?)

Eller Positive Energy Day på engelsk, om du vil. 


– Positive Energy Day er en helt fantastisk festival! Dette er det største publikumet vi har spilt for, 70 000 – det er helt rått, forteller Martinus.

– Vi kommer rett fra konserter i Polen, Tyskland og Østerrike og å få avslutte denne mini-turneen med en sånn kveld i Athen – det er stort, veldig stort, sier Marcus til favorittnettstedet sitt. 


Etter konserten måtte 15-åringene eskorteres ut av festivalen med blålys og ekstra vaktmannskap da fansen løp gjennom barrikadene.

Se hektisk video via foto-godgutten Robin Bøe

Men tilbake til musikken.

Her tar tiendeklassingene «Bae», «First Kiss», «Dance With You» og «Like it Like it» på Olympic Stadium i Athen:

Bonus:

Snart snakker hele Europa Marcus & Martinus-norsk: 

Wien kan «Elektrisk» 🇳🇴💯 #norskklassiker (📷 @robinboee) #marcusandmartinus ⚡️⚡️⚡️

Et innlegg delt av 730.no (@730no)


Se også: Marcus & Martinus svarer på fan-spørsmål 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer