Advertisement

Green Day: UNO! ¡DOS! ¡TRE!

12. apr 2012 kl. 00:00
MIKE DIRNT, BILLIE JOE ARMSTRONG OG TRE COOL (REPRISE/WARNER)
 

Hvis dette lettbeinte punkbandet er enig i at tallene er alle tings opprinnelse og universets underliggende harmoni, kan tallet 3 ikke være så dumt. Type alle gode ting… Ifølge tallsymbolikken betyr det iallefall mangfold, skaperkreft, vekst, fremadretet bevegelse som overvinner dualiteten og ikke minst kreativitet.

Kanskje det er derfor Green Day i natt røpet at de tar en Robyn:

– Nå driver vi bokstavelig talt med en ny sound, og det fucker opp hodet mitt, forteller Green Day-produsenten (og Warner-styresmedlemmet) Rob Cavello i en av de mange snuttene bandet har lagt på YouTube.

– Sangene er så personlige. Og dette er første gang vi virkelig synger om å knulle, sier vokalist/gladgutt Billie Joe Armstrong om deres kommende musikk.

– De kommer faen meg til å blåse hue av folk, legger bassist Mike Dirnt til. (Eventuelt «gi dem jævla bakoversveis», hvis du føler at det er en bedre oversettelse av «gonna fuckin’ blow their minds».)

Som vi ser via tweeten til Billie, så skal ¡UNO! komme i september, fulgt av ¡DOS! i november og ¡TRÉ! i januar. California-guttas Butch Vig-produserte, 8. album, 21st Century Breakdown, kom i 2009 og har blitt kjøpt av over 4 millioner.

 
Se også: Green Day booster Erik og Kriss?