Hopp til hovedinnhold
TAYLOR SWIFT (BIG MACHINE/UNIVERSAL)

– Gravid? Det er helt umulig

I USA har hun blitt en sensasjon, iallefall i den amerikanske countryverdenen. Prektige Taylor Swift (18) er på andreplass på Billboards countryliste med sin nye singel «Love Story», som nå sprer seg til popradio og musikkanaler.
Men hennes kjærlighetshistorier er ikke så skandaløse.
De er ikke engang filmet privat og lekket på nettet.
Endel av Nashville-jentas godt bevarte og ofte annonserte image er nemlig at hun er jomfru.

Det betyr ikke null kjærester. Sangeren, som gjester Hannah Montana: The Movie i april, var passende nok sammen med Joe Jonas fra Walt Disney-trioen Jonas Brothers.

Passende fordi 19-åringen og hans to kristne Mikke Mus-brødre rocker kyskhetsringer, som bevis på at de ikke skal ha sex før ekteskapet.

Men det stoppet ikke snuskeryktene: «Taylor Swift er gravid», utropstegn, utropstegn. Noe som selvsagt hadde vært skandaløst.

Først ignorerte blondinen og hennes PR-apparat den offentlige baksnakkingen, men til slutt måtte hun ordne opp. Fredag skrev hun følgende på sin blogg om graviditetsryktene:

– …det er den mest UMULIGE tingen på planeten. Stol på meg. Umulig.

Det hører med at «kjærlighetshistorien» ble kort og at singelen «Love Story» ikke er om Jonas-gutten, som hun idag ikke er så glad i.
Da Taylor gjestet Ellen DeGeneres’ TV-show i forrige uke, refererte sangeren til JoBro som «ouch» og fortalte at han dumpet henne. Brutalt. Over telefonen. På 25 sekunder. Ikke happy ending og altså i dårlig Disney-stil.

Ellen var derfor snill og gav Taylor en presang. Prateprogramverten vet at countrystjernen elsker Justin Timberlake, som lurte i kulissene og kom ut som en overraskelse. (Han startet som en Mikke Mus-stjerne.)

Taylor hos Ellen:


Men JoeBro slipper ikke helt unna sin rå dumping. Han får servert noen personlige linjer på «Always And Forever», fra hennes nye album Fearless, som kom i salg denne uken.
Da hun gjestet amerikanske MTV, visste hun ikke om han hadde hørt sangen. Hun gir ham nemlig the silent treatment. Alias ikke snakker til ham.

«Love Story»:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer