Hopp til hovedinnhold
Tristan Thompson Khloe Kardashian Chaney Jones 730no facebook stories twitter Justin Combs instagram stories ig Kim K diddy greece Mykonos Hellas Kanye West
Khloé Kardashian, Tristan Thompson og datteren True (Instagram/khloekardashian)

Khloe Kardashian får nytt barn med Tristan Thompson

Khloe Kardashian og Tristan Thompson skal ha barn igjen.


OPPDATERT 6. august: Gratulerer til Khloé og Tristan som har fått en gutt. Babyen deres ble født via surrogat. Dette er on/off-parets andre barn.

Se også: Tristan med sommerflørt i Hellas: Se video hvor gladgutten leier lanke på gaten på Mykonos

Les den forrige saken nedenfor.


Kjærlighetens veier er uransakelige 🌹

En representant for Khloe Kardashian bekrefter at hun og Tristan Thompson venter ny baby. Denne gangen via en surrogatmor. I 2018 fikk de datteren True Thompson. Nylig gjorde Khloe det slutt med Chicago Bulls-spilleren for fjerde gang, men med barn nummer 2 på vei kan det tenkes at de forsøker igjen.

– Jeg tror på kjærligheten. Når man er forelsket så vet man at man lever, man har sånne følelser, forteller Khloé i den nye traileren for The Kardashians sesong 2.

I serien minner hun ofte om at Tristan går til terapi.

Fra før av har han sønnen Prince med Instagram-modellen og influenceren Jordan Craig. (Hun har tidligere vært gift med Tyga – altså eksen til Kylie Jenner. Calabasas-miljøet er lite.)

I januar 2022 bekreftet NBA-spilleren at han har fått sønnen Theo med sin tidligere ventejente Maralee Nichols.

Noe Tristan først nektet for. I etterkant sa han unnskyld: «Khloé, du fortjener ikke dette»

Maralee er tidligere personlig trener, men jobber nå som Instagram-modell og influencer.

Kort tid i forkant hevdet den 23 år gamle influenceren Sydney Clout Chase at hun datet den Ontario-fødte sportsstjernen sporadisk fra 2020.

Mange fans av Khloe Kardashian håper nå at det kommende andre barnet til hun og Tristan vil gjøre båndet mellom paret sterkere, slik at han ikke lar seg friste til utropskap.

Femte barn for Kim Kardashian? Pete Davidson er iaf klar

Tristan Thompson og Khloe Kardashian utenfor restauranten Craig's på Melrose Avenue i West Hollywood i 2019 (Hollywood To You/Star Max/GC Images)

Tristan Thompson og Khloe Kardashian utenfor restauranten Craig’s på Melrose Avenue i West Hollywood i 2019 (Hollywood To You/Star Max/GC Images)

Se video: Drake, Tristan Thompson og 23 influencer-bruder

«Jeg heier på deg og beundrer hvordan du aldri gir opp troen på ekte kjærlighet», kommenterer en kvinne på et Instagram-bilde av dem sammen.

Andre er mer skeptiske til valget til Khloé.

«Min kjære, jeg har alltid støttet deg. Men hvorfor gir du ikke slipp? Du fortjener en bedre mann, og ikke tro at de ikke eksisterer. Følg fornuften, ikke følelsene», skriver en annen.

Andre er mer humoristiske.

«Jeg vet ikke hva jeg skal si, men nå fortjener vi realityserien Khloé and Tristian, hvor vi får til lov å se alt som skjer.»

Les også: Tristan Thompson forteller om sine «indre demoner»

tristan thompson demons instagram khloe kardashian Maralee Nichols

Tristan Thompson (Instagram/realtristan13)

Den kanadiske basketballspilleren (født i 91) ble introdusert til Kardashian-jentene av deres tidligere bestevenn Larsa Pippen.

Han datet da den 17 år eldre firebarnsmoren fra The Real Housewives of Miami.

– Før Khloé og noen av dem visste at Tristian eksisterte, så holdt jeg på med ham. Jeg fikk ham til å komme til LA, tok ham med en til fest som Kim Kardashian hadde. Jeg introduserte ham til dem alle, forteller Larsa i et intervju hvor hun snakker om uvennskapet med Kim.

Larsa Pippen og Kim Kardashian (gotpap/Bauer-Griffin/GC Images)

Larsa Pippen og Kim Kardashian i Los Angeles i august 2018 (gotpap/Bauer-Griffin/GC Images)

Khloé Kardshian var tidligere gift med NBA-stjernen Lamar Odom, som ble et turbulent ekteskap blant annet fordi han slet med avhengighet. Både når det kom til rus og kvinner. Deres realityserie Khloé and Lamar ble kansellert etter sesong 2.

Lamar åpner opp om sine problemer i selvbiografien From Darkness to Light: – Jeg har hatt sex med 2000 kvinner 

Les også: Travis Barker liker forslaget til Kourtney Kardashians lege 💦

Nyeste saker fra 730.no

Les mer