Hopp til hovedinnhold
Emma Ellingsen blir Buffy Summers (Instagram/emmaellingsenn)
Emma Ellingsen var hovedpersonen i 730s aprilsnarr (Instagram/emmaellingsenn)

APRILSNARR: Emma Ellingsen skal spille Buffy the Vampire Slayer

Emma Ellingsen debuterer som skuespiller i omstarten til Buffy the Vampire Slayer.

(OPPDATERT: Bahaha… Dette er altså vår aprilsnarr. Den fungerte godt. Dette er dog også en manifestasjon.)

En av de største TV-seriene fra 90-tallet, Buffy the Vampire Slayer, får nytt liv, med hjelp fra norsk stjerne. Etter det 730.no erfarer får Emma Ellingsen hovedrollen i en reboot av serien basert på filmen med samme navn.

Sarah Michelle Gellar emma ellingsen buffy the vampire slayer reboot the cw

Sarah Michelle Gellar som Buffy Summers (UPN)

I år har influenceren og modellen (født i 01) allerede vært to ganger i Los Angeles hos sin nye agent hos CAA. I forkant fikk The CW, som lager serien, en audition-tape med Emma sendt via hennes norske management Kontent. Hun ble deretter innkalt til audition irl.

I en DM til 730.no sier Emma Ellingsen at hun ikke ønsker å gi noen kommentar, og henviser til manager Tone Christensen i Kontent.

Men Emma forteller at hun snart har en «spennende nyhet» som hun gleder seg til å fortelle om.

emma ellingsen buffy the vampire slayer reboot the cw

Emma Ellingsen blir nye Buffy the Vampire Slayer (Reddit/fanmade)

OPPDATERT: CAA sier til 730.no at de ennå ikke kan bekrefte eller avkrefte rollen til Emma i Buffy the Vampire Slayer, men at 20-åringen står foran flere «amazing» muligheter i Hollywood. (Fun fact: Agenten referer til Emma som «Norway’s Kendall Jenner».)

Det vil være naturlig å tro at Tønsberg-jenta skal ha rollen som Buffy Summers, tidligere spilt av Sarah Michelle Gellar.

Flere fansider hevder at Emma også har prøvespilt som Buffys rødhårige Scooby Gang-partner Willow Rosenberg. (I den originale serien spilles hun av Alyson Hannigan; også kjent fra American Pie.)

Buffy Summers er en cheerleader i California som oppdager at hun er en såkalt Slayer; en utvalgt person med unike evner til å bekjempe vampyrer og demoner.

Serien fikk syv sesonger og ble raskt et internasjonalt kultfenomen.

Da kanalen BRAVO kåret topp 100 TV-seriekarakterer noensinne, kom Buffy på 13. plass. I en lignende kåring utført av Entertainment Weekly endte vampyr-slayeren på en solid 3. plass.

emma ellingsen buffy the vampire slayer reboot the cw show

Emma Ellingsen er horror-fan (Instagram/emmaellingsenn)

Det er med andre ord knyttet stor spenning til den nye norske Buffy the Vampire Slayer.

Skuespillertalentet til Emma Ellingsen har vært den avgjørende faktoren for at hun får rollen, i tillegg til at hennes store antall følgere hjelper. Men etter det 730.no erfarer er casting-teamet til Warner Bros. Television også imponert over Emmas kunnskaper når det kommer Slayer Slang. (Noe hun ofte minner følgerne sine om på TikTok og Instagram Stories.)

Produsentene av serien skal også ha få sett opptak av teaterstykket Buffy, vampyrenes skrekk, som Emma satte opp på Nøtterøy kulturhus i 2015. Med seg selv i hovedrollen.

Under sin audition i hos Warner Bros. Studios i Burbank fikk Emma anledning til å gjenskape flere scener fra den originale serien, som hun kan utenat. Blant annet den ikoniske scenen som starter på 4:04 nedenfor.

Omstarten til Buffy the Vampire Slayer får premiere i midten av 2023.

Nyheten om Emma Ellingsens Hollywood-debut kommer rett etter det første bildet av Kristine Frøseth fra Drøbak som USAs førstedame.

Her spiller 25-åringen mot veteranen Michelle Pfeiffer: Se bildet av Kristine fra den nye TV-serien The First Lady

Nyeste saker fra 730.no

Les mer