Gratis gateplate fra norsk drømmegutt

8. aug 2010 kl. 00:00

Hvis du ikke følger med på norsk undergrunnsrap er Dreamon sannsynligvis et ukjent navn, men 20-åringens nye The Dreamix er heit nok til at han nesten bør bli kjendis.

Last den ned gratis her!

Dreamon (uttales Dreamin) alias Anthony Osumanu Vartdal, født og oppvokst i Oslo (familie fra Ghana), har holdt på siden han var 12, og allerede gjort musikk med blant andre Tommy Tee og flere etablerte amerikanske og svenske artister.

– Jeg har stått på hardt og jobbet meg fremover, og akkurat nå mestrer jeg både produsering, rapping og synging, og føler selv at jeg stadig gjør fremgang, svarer Dreamon når vi spør hvorfor han er så rå.

– Men jeg liker ikke å skryte av meg selv, så jeg synes vel egentlig det får være opp til andre å vurdere.

High five fra oss. På mixtapen flipper han blant annet musikk fra en av sine helter Drake, samt alt fra Rick Ross, J Dilla og A Tribe Called Quest, til Rihanna, Amerie og Trey Songz.

– Den er basert på remixes, eller «tolkninger» av forskjellige låter jeg liker, derav navnet The Dreamix. Den har med alt fra mainstream låter til undergrunn, både rap og sang. Jeg har prøvd å variere så godt jeg kan.
Hvis du tenker litt på nevnte Drake når du hører gateplaten, så er det helt okay for Dreamon.
– Jeg legger ikke skjul på at jeg er inspirert av ham, og en slik sammenlikning er absolutt noe jeg ser på som veldig positivt, gliser rapperen/sangeren.
Hollerer på Dreamon via Twitter. Følg 730 her.
Vi anbefaler også gateplaten til en av favorittene til OnklP og Chirag:
Slik skal han sette Tromsø på kartet!