Hopp til hovedinnhold
Megan Thee Stallion Gayle King CBS video Tory Lanez Coachella 2022 730no
Megan Thee Stallion (CBS)

Megan Thee Stallion er på gråten i sitt første intervju om skytingen

Megan Thee Stallion gjør sitt første intervju om skyteepisoden etter festen med Tory Lanez i 2020.

OPPDATERT: Her er hele intervjuet. Hun forteller at venninnen hennes tekstet «hjelp, Tory skjøt Meg» til en vakt. Texas-kvinnen har fortsatt rester av kuler i føttene. Hun ble tilbudt 1 million dollar for å ikke fortelle hva som skjedde.

Megan Jovon Ruth Pete (født i 95) alias Megan Thee Stallion forteller at det startet med en krangel i bilen fordi hun ville dra hjem etter en fest i Hollywood Hills. Noe Tory Lanez og Megans venninne Kelsey Nicole fra Houston, Texas ikke ville.

– [Slik krangling] er helt vanlig mellom venner, man krangler ofte om dumme småsaker… Men… Jeg rørte ingen av dem og hevet aldri stemmen for høyt, forteller en emosjonell Meg til CBS via veteranen Gayle King.

– Jeg går ut av bilen og alt skjedde så fort. Og alt jeg hører er denne mannen som skriker «dance, bitch» og han startet å skyte og jeg bare «herregud», sier Meg med tårer i øynene.

– Jeg ville ikke bevege med for fort fordi jeg hvis jeg tar feil skritt kan han skyte noe som er superviktig… Og jeg vet ikke om han kunne skyte og drepe meg. Jeg er veldig redd fordi jeg har aldri blitt skutt mot før.

Nedenfor er et utdrag fra det kommende intervjuet med Megan Thee Stallion.

Hun blir truffet i føttene og får operert ut kuler den samme natten.

Kanadiske Tory Lanez har erklært seg ikke skyldig.

Tory Lanez (Alberto E. Rodriguez/Getty/BET)

Tory Lanez (Alberto E. Rodriguez/Getty/BET)

Han ble nylig varetektsfengslet etter å ha twitret om Megan og skytingen.

Rapperen er pålagt å ikke kontakte henne eller snakke om henne.

Dommeren tolker tweeten overfor som en beskjed til Megan Thee Stallion.

Under høringen ble en tweet fra DJ Akademiks med ukorrekt informasjon også diskutert. Sosiale medier-personligheten hevder at Torys DNA ikke finnes på våpenet som Megan ble skutt med.

Megan Thee Stallion var på poolparty hos Kylie Jenner med Tory Lanez før skytingen.

Se video fra bassenget med Kylie og video av politiet som stanser dem mens Megan blør fra føttene her

Hyggeligere: Megan Thee Stallion spilte før Billie Eilish på Coachella på lørdag. 730.no var på plass. Nedenfor er snutter fra 730s Instagram.

Megans nye singel «Plan B» bruker beaten til Jodeci feat. Wu-Tan Clan:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer