Hopp til hovedinnhold
LADY GAGA BACKSTAGE PÅ SENTRUM (730)

Gråt på scenen i Oslo

Med «Just Dance» og «Poker Face» på VG-lista og lekker, norsk radiorotasjon, var det ventet at Lady Gaga skulle få bra respons på sin første Oslo-konsert. Men ingen hadde regnet med så mange ekstremt oppspilte fans. Den amerikanske 22-åringen ble helt satt ut og så rørt av støynivået på Sentrum Scene tidlig søndag kveld at hun felte tårer på scenen.

– Jeg har ventet på dette i 8 år, fortalte Gaga til 730.no etter konserten. 
– Dette året har vært helt utrolig, og mye av det er takket være Norge. «Just Dance» er nå populær i treige USA fordi Skandinavia begynte å spille den, jeg elsker det. Det norske publikummet var fantastisk. Jeg skulle ønske jeg kunne besøke alle byene i Norge. Det kunne gjerne vært resten av karrieren min, bare reise rundt på små norske klubber.
Lady Gaga avsluttet sitt norgesbesøk sammen med sitt følge på Nodee på Majorstua i Oslo (Jay-Z’ norske favorittrestaurant) og deretter på takbaren på Grand Hotel, hvor hun danset til DJ Olle Abstracts musikk hele natten.
Samsaya og danserne Soulstars, med Kimhye Iversen i spissen, var konsertens oppvarmere.

New York-piken debuterte med platen The Fame tidligere i år, men har drevet med musikk i lang tid, blant annet skrevet for Britney Spears og New Kids On The Block. I neste måned starter sangeren, som har tatt navnet sitt fra Queens klassiker «Radio Ga Ga», en verdensturné sammen med Pussycat Dolls, hvor de skal besøke 30 byer.

Bilder fra Lady Gagas norske festkveld:

GRATISKONSERTEN BLE ARRANGERT AV NOKIA XPRESSMUSIC OG RADIO NRJ (730)

DANSEDRONNING LENE ALEXANDRA ØIEN ER GAGA-FAN (730)

HARDCORE GAGA-JENTER(730)

SAMSAYA MED SINE DANSERE (730)

SOULSTARS (730)

LADY GAGA (730)

SAMSAYA OG LADY GAGA BACKSTAGE (730)

NOKIA XPRESSMUSICS ENORME GAGA-BANNERE VAR POPULÆRE (730)

LADY GAGA HAR OGSÅ VOKSNE FANS (730)

GAGA MED IDA FLADEN FRA NRJ (730)

GAGA ENDTE OPP BLANT PUBLIKUM, SOM BLE KAOTISK (730)

I TIPPTOPP TAKFORM PÅ GRAND KL. 02:45 (730)

Lady Gaga sendte en hilsen til Reinert «Ray Kay» Olsen fra scenen, og kalte nordmannen «blond og sexy» og takket ham for den fancy videoen til «Poker Face».

Nyeste saker fra 730.no

Les mer