Hopp til hovedinnhold
Jesy Nelson sitat om Little Mix tas ut av kontekst graater paa instagram
Jesy Nelson er lei seg (Instagram/jesynelson)

Jesy Nelson er lei seg etter sitat om Little Mix tas ut av kontekst

Det tidligere Little Mix-medlemmet Jesy Nelson blir tårevåt på Instagram.

Tre år har gått siden Jesy Nelson (født i 91) forlot den britiske jentegruppen Little Mix, noe som i ettertid har ført til flere spekulasjoner om feider bak sceneteppet.

Det blir det ikke noe mindre av når Jesy Nelson nylig forteller The Sun at hun ikke har snakket med de andre medlemmene de siste to årene.

Little Mix besto av Jesy Nelson, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock og Jade Thirlwall. Da Jesy forlot gruppen i 2020 sluttet blant annet de resterende medlemmene å følge henne.

Problemet er bare at det ikke var det intervjuet skulle handle om.

På sin Instagram Story lufter derfor Jesy Nelson frustrasjon over at sitatet hennes blir tatt ut av kontekst.

Artisten sa opprinnelig ja til intervjuet for å snakke om sin nye singel «Bad Things» og vold i nære relasjoner – som musikkvideoen til låta handler om.

Se også: Hailey Bieber åpner opp om vanskelig stunder

Jesy Nelson får støtte av Nicki Minaj (Republic/Universal)
Jesy Nelson får støtte av Nicki Minaj (Republic/Universal)

Se også: Nicki Minaj forsvarer Jesy Nelson etter anklager og trekker inn Kim Kardashian og Kylie Jenner

Den britiske tabloidavisen går derimot for overskriften som fokuserer på at Jesy ikke snakker med de andre jentene lengre. Til tross for at hun også sier mye fint om dem i intervjuet.

Dette liker altså artisten dårlig.

– Jeg våknet opp til omtrent 25 jævla artikler om meg og at jeg ikke har snakket med Little Mix på to år og den pågående feiden […] Det er så jævla dritt å, du vet, åpenbart få et spørsmål om Little Mix som er uungåelig. Jeg kommer til å få det spørsmålet for jeg var i Little Mix i ti år, så folk er naturligvis nysgjerrige på om vi fortsatt snakker sammen og jeg sa nei, vi har ikke snakket på to år. Vi er alle i våre solokarrierer og jeg ønsker dem alt godt. Det er en så spennende tid for oss nå. Helt ærlig, det var alt jeg sa, starter Jesy.

Videre påpeker Jesy Nelson at musikkbransjen alltid setter kvinner opp mot hverandre.

(Sony Music)

Se også: Driver Jesy Nelson med blackfishing?

– Det er så dritt. Kvinner blir bare satt opp mot hverandre 24/7 i musikkbransjen, og jeg hater det. Jeg synes det er motbydelig. Det er også veldig frustrerende når du går inn dit for å snakke om noe så er så nært hjerte mitt. Alt det tas ut av kontekst.

I den siste snutten fokuserer artisten på den nye singelen og musikkvideoen sin. Her forteller hun med tårer i øynene at hun bare vil øke bevisstheten rundt vold i nære relasjoner.

– Det var det intervjuet skulle handle om, men vi ble fortalt; beklager, det fikk ikke nok klikk så vi ville få det til å handle om jentene. Jeg ville bare snakke min sannhet når det gjelder dette. Det gjør meg faktisk veldig opprørt, avslutter en tårevåt Jesy.

Se en trist Jesy snakke om situasjonen nedenfor.

Se også: Åpner opp om nettmobbing og selvmordsforsøk

«Bad Things» er artistens andre låt som soloartist. Den siste hun slapp var «Boyz» med Nicki Minaj i 2021.

Men til tross for et viktig budskap, ser det ikke helt ut som om den nye singelen slår an hos folket.

Låten debuterte nemlig bare med 6253 streams på Spotify da den ble sluppet 14. april. Seks dager senere har låten i skrivende stund 295k streams.

Se musikkvideoen nedenfor.

Se også: Bella Hadid takker Ariana Grande for TikTok-videoen

Nyeste saker fra 730.no

Les mer