Hopp til hovedinnhold
DEN ANONYME GOSSIP GIRL-BLOGGEREN ER IKKE AVBILDET (THE CW/TVNORG

Gossip-jenter ned i graffiti-undergrunnen

E)

Alternativet til en oppfølger, kan være en spinoff.
Beverly Hills 90210 gav liv til Melrose Place, Laguna Beach fødte The Hills, som igjen velsignet verden med The City.

Etter to populære sesonger får Gossip Girl, TVNorge-historiene om folk fra downtown Manhattan som forsøker å henge med Upper East Side-fiffen, sannsynligvis en spinoff.

Den nye serien har ennå ikke fått et offisielt grønt lys, men GG-episoden som sendes i USA 11. mai vil fungere som en spinoffpilot, ved å gå tilbake i tid og vise moren til Serena (Blake Lively), Lily Van Der Woodsen (Kelly Rutherford), som en rockegroupie på 80-tallet.

Unge Lily spilles av 23-åringen Brittany Snow, som har hovedrollen i fjorårets skrekkfilm Prom Night, og som tidligere har vært med i komedien John Tucker Must Die med Ashanti og Jenny McCarthy.

No Doubt gjester flashbackdelen av episoden. (De gjør en coverversjon av denne klassikeren.)

Ifølge EW vurderer GG-produsentene å også dra inn yngre versjoner av rollefigurene Kirsten Nichol og Jimmy Cooper fra sin tidligere hitserie The O.C.

Brittany Snow vil man kunne se på det store lerretet sammen med en «ekte» Gossip Girl, Jessica Szohr alias Vanessa i serien, når de teamer opp med Wu-Tang Clan-medlemmet RZA i Walks, skriver Variety.

Innspillingen av filmen, med handling lagt til graffitiscenen i New York, inkluderer også kanadisk-marokkanske Emmanuelle Chriqui fra Entourage og Rumer Willis, Demi Moore og Bruce Willis’ 20 år gamle datter.

Den rappende produsenten er også aktuell med den sertifiserte morsomme Seth Rogen.

Les mer