Gossip Girl sexer Pharrells pophunk

9. nov 2009 kl. 00:00
BLAIR WALDORF FRA GOSSIP GIRL AKA LEIGHTON BOOSTER SEG MED ROBIN THICKE (UNIVERSAL)

Leighton Meester klarer seg bra som bad gjest på Starship Cobras «Good Girls Go Bad». Iallefall bra nok til at den kom seg i topp 10 på selveste Billboard Hot 100, samt at den i disse dager spilles på norsk radio.

Ikke dårlig for en tv-stjerne haters hevdet ikke kunne synge.

Blair Waldorf, som hun heter i Gossip Girl, får nå sjansen til å vise seg på egenhånd via sin elskovssyke, offisielle debutsingel «Somebody to Love».
Eller, sin egen hånd er hun her lei av, så 23-åringen rekruterer mannfolket Robin Thicke, en av popbransjens mykeste hunks.

Nedenfor ser du klubb- og soveromsvideoen som hadde premiere søndag natt norsk tid.

I en pressemelding i forbindelse med at Leighton fikk platekontrakt, beskriver hun musikkstilen som electropop, og sier at hun jobber med Spencer Nezey fra duoen Jupiter Rising, svenske RedOne, Clinton Sparks, The Underdogs og Polow Da Don, som blant annet har produsert for Lady Gaga, Britney Spears og Beyonce.

Se også: Gossip Girl-girl vs. små, farlige fisker

Debutalbumet med den effektive arbeidstittelen Leighton Meester skulle egentlig ut i høst, men er utsatt til tidlig vinter.

Fun fact 1: I fjor sang Leighton Meester sammen med den 82 år gamle ringreven Tony Benett i en episode av Enoturage.

Hør, Leighton kan litt fransk:


Fun fact 2: Robin Thicke er en gladgutt som liker å stusse andreetasje. Ellers så er han bare en annen karakter på låten «Cocaine», hvor han synger at «the club just ain’t the same without the cocaine».

32-åringen, som er signert til Pharrell Williams løst sammensatte label Star Trak, er vant til å omgås fagre skuespillerkvinner. Fløtepusen er gift med Paula Patton .