Hopp til hovedinnhold

Gossip Girl i marihuana-trekantdrama via Oliver STONE

SALMA & BLAKE = DIGGERE ENN DRAKE? (TGA, UIP)

Er det noen andre som synes det er humor at «The best cannabis in the world» er den røde tråden i Oliver Stone sin nye film Savages? Nei?

Basert på forfatteren Don Winslows roman med samme navn, handler Natural Born Killers-regissørens nye storfilm om tjommiene Ben (Aaron Johnson) og eks-U.S. Navy SEAL’en Chon (Taylor Kitsch – mmm) som dyrker og pusher verdens deiligste marihuana (mmm!), og gosser seg med hippiejenta O (Blake Lively – MMM!) på si. Alt er gull og fromme (les: god weed, fint vær, samleie) for det liberale trekløveret helt til et misunnelig meksikansk dopkartell (Salma Hayek, Benicio Del Toro) kommer på banen og vil ha en bit av businessen. Chon og Ben nekter, så skurkene svarer med å kidnappe O. 


Kanskje ikke et plott som skriker «HOT!», så her er tre fine grunner til å se Savages når den kjem til sommaren:
 
1. Stilige masker: 


2. Blake blir livlig i bingen:
 

3. Verdens beste cannabis:
 
(NB: DENNE SKRULLA ER EI HENTET FRA OLIVER STONES NYE FILM)
 
Om du fortsatt ikke er overbevist, så ta en kjapp titt på den ferske traileren til Savages og se om du klarer å få trua. Hmmmmmmm….:

Fun fact: Den 65 år gamle trippel-Oscar-vinnende regissøren Oliver ville egentlig ha Jennifer Lawrence i rollen som O, men mor takket nei til fordel filmen som kanskje forandret livet hennes: Blockbusteren The Hunger Games, som nå har bronseplassen for beste premierehelg i Nord-Amerika noensinne, etter Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2 og The Dark Knight.

 
Savages har premiere på norske kinoer 12. oktober.
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer