Hopp til hovedinnhold

Godt skløtte-nyttår!

For en gjeng!! Det er nesten alt jeg har å si.Men ikke helt. Jeg kan ikke huske en så vill kveld på leeenge. Selv ikke de sykeste dagene i Trysil har tatt så av! Hele jentegjengen samlet i Fladens caza på Løvenstad. Vi snakker back to the 90’s!Takk for at dere jentene er så utrolig fantatiske! 🙂 Kunne ikke vært en eneste en av dere foruten. Samlet opp noen stiater fra kvelden:»Jeg må bæsje når jeg ser det bilde på veggen jeg» Anonym.»Det finnes ikke en gud, men det finnes en Fladen» Stian Kroken.»Ikke ro deg ned, gir deg opp!!!»»Jeg var kul på barneskolen ass» Ida Fladen.»Er Pia i nærheten eller? Det vet jeg ikke, jeg sitter å bæsjer» Anonym.Få med deg noen videoer nederst også

SKLØTTE!

Abba!

Malin tok ansvar og spratt sjampisen (nr 1)

Du skal lete lenge etter vakrere gjeng!!

Cam og Malin. Fiiiiiint!

Åååååå hun derre søstra mi er så bra!!!

Skløtter seg!

Den VILLE VILLE VILLE VILLESTE kaka!!

<3<3<3>

Gjædda og Jåsen for alltid!

Den eldre generasjonen.

Every step I take, every move I maaaaaaake!!

Hade bra.

9 skritt inn til doen, men hvorfor ikke?


Nyeste saker fra 730.no

Les mer