Hopp til hovedinnhold
MUSIKKEN HANS ER OGSÅ KJEKK (CAMERON DARAVI)

Godsnute fra Sløtface går solo

MUSIKKEN HANS ER OGSÅ KJEKK (CAMERON DARAVI)


Vi har allerede fått en smakebit på hvordan Sløtface-bassisten lyder som soloartist. Nå er Lokoy alias Lasse Lokøy ute med den lekre debut-EP-en
Can We All Go to Bed, som det bør være lett å kunne relatere til.– Jeg tror vi alle kan kjenne på følelsen av at ting skulle vært annerledes, sier Stavanger-multitalentet til 730.– Som for eksempel å være et annet sted eller at situasjoner ikke burde ha oppstått. EP-en min er en samling observasjoner av nettopp slike ting og det å ønske å slippe unna det hele.Lokoy har produsert og skrevet alle låtene selv. Men med bidrag.– Jeg har fått hjelp fra musikere og teknikere til å gjennomføre visjonen som jeg har hatt til låtene. Det er derfor at det er flere vokalister på EP-en. Jeg skulle gjerne sunget alt selv, men føler ikke at stemmen min alltid strekker til, legger han ærlig til.Hør EP-en her, mens du leser hva Lokoy forteller 730 om låtene nedenfor.


«Can We All Go To Bed»


– En sentimental og trist låt. Det er også den første sangen jeg har skrevet som jeg synger helt selv og mikser helt selv. Jeg synes det er litt skummelt. Å liksom ha skrevet noe så følelsesladet og så stå for det helt alene.


«Malibu» feat. girl in red


– Denne har noe trist og emosjonelt også, men er pakka inn i noe skranglete og dansbart. At Marie alias girl in red er med som sanger hever også låten. Stemmen hennes er bare så sykt bra.«Unfortunate» feat. DePresno– Jeg skrev denne da jeg var på europaturné med Sløtface. Jeg savna kjæresten min og jeg savna å være hjemme i Bergen. Jeg viste det til Bjarte (DePresno) da jeg kom hjem og han kicka skikkelig på det. Jeg føler at dette kanskje er den låten som er mest clean og poppa.


«Hide Your Art» feat. Solå


– Moro og kaos på samme tid. Det er den første låten jeg skrev selv og stammer fra en skoleoppgave i komponering fra videregående. Solå er en up-and-coming bedroom-artist som er basert i Bergen. Fun fact: Jeg har tatt opp kontrabass-klarinett på denne låten. Som er det sykeste instrumentet Topp 10 nye norske sanger som kom på fredag 🇳🇴 

PS: Got next på ekte: Se den nye musikkvideoen til girl in red fra Horten 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer