Hopp til hovedinnhold
(DET BLIR MER SKJERMTID FOR VERONICA MARS-STJERNEN KRISTEN BELL OG CHEERS-IKONET TED DANSON FREMOVER. HURRA! (NBC/NETFLIX) 

Gode nyheter for Netflix-serien The Good Place

TVs perleport åpnes på ny!
The Hollywood Reporter melder at NBC har gitt grønt lys for en ny sesong av hitserien The Good Place
Komedien startet nylig på sin andre sesong, men NBC er allerede klar for en tredje runde av den kritikerroste Kristen Bell- og Ted Danson-festen.
Her i Norge venter vi fortsatt utålmodig på at sesong 2 skal dukke opp på Netflix.
Det er Parks and Recreation-skaper Michael Schur som står bak The Good Place. Serien forteller historien om nylige avdøde Eleanor Shellstrop (Veronica Mars’ Kristen Bell), en syndig kvinne som ved en feiltagelse havner i himmelriket. 
Når Elanor skjønner hva som har skjedd, må hun jobbe hardt for å skjule sine umoralske tendenser fra den gude-aktige sjefen Michael (Cheers-stjernen Ted Danson) og resten av beboerne på den utopiske plassen. 
Tenk noe ala Ellen Muth-gjestede Dead Like Me, bare at Kristen Bell ikke jobber som kvinnen med ljåen. 

Siden debuten i 2016 har både kritikere og publikum lagt sin elsk på The Good Place.

Første sesong kan skryte på seg 90 % hos Rotten Tomatoes, mens andre sesong foreløpig ligger på 100 % moden tomat.

I tillegg har showet en score på 78 av 100 hos Metacritic.

EN KOMEDIE SOM HAR BRA HISTORIE, WHAT? (NBC/NETFLIX) 

Serien har ikke bare fått skryt for det sammensatte casten og den skarpe humoren, men også det uforutsigbare plottet. Spesielt den store plot twisten som kom i første sesongfinale har blitt hyllet av publikum.

(Ta det med ro, vi skal ikke spoile.)

Dette syntes vi er velfortjent; morsomme komedier som i tillegg har en god historie er absolutt mangelvare på skjermen, og burde bli satt pris på. Takk Michael Schur! 
NBC er tydeligvis også fornøyd med sin nye serie; The Good Place er nemlig bare én av tre serier som har fått «early renewal» hos nettverket, sammen med storsuksessene Will and Grace og This Is Us
I Norge har første sesong av serien vært tilgjengelig en stund via Netflix, og det tar nok ikke så alt for lang tid før de nye episodene kan strømmes. Håper vi. Vær så snill. 
Sesong tre av The Good Place vil etter planen ha premiere neste høst på NBC. Sannsynligvis vil det fortsatt være Netflix som har de norske rettighetene da også.   

Se casten kose seg på settet i tabbeklipp fra den første sesongen:

Se også: Sjarmtroll med skalpell og autisme

Nyeste saker fra 730.no

Les mer