Hopp til hovedinnhold
Upload sesong 3 kommer (Amazon Prime Video)
Upload sesong 3 kommer (Amazon Prime Video)

Upload sesong 3 bekreftes av Prime Video

Upload sesong 3 får grønt lys.

Prime Video forteller til 730.no at Upload sesong 3 skjer.

Kanskje ikke så rart, ettersom de to første rundene har gjort dette til streamerens mest sette komedieserier.

Sesong 2 av Upload, som lages av Greg Daniels (The Office, Parks and Recreation, King of the Hill), har ligget i topp 10 hos Prime Video siden premieren i mars.

– Dette har blitt en vaskeekte hit som fortsetter å være en av de mest sette komedie-originalene på Prime Video, sier Amazon Studios-sjefen Vernon Sanders.

Upload season 3 Andy Allo Robbie Amell Norge Amazon Prime Video sesong 3

Robbie Amell og Andy Allo (Prime Video)

– Serien fortsetter å koble sammen og fremkalle uendelige muligheter for fremtiden til teknologi og menneskeheten. Med Gregs distinkte komiske grep sammen med det dynamiske kreative teamet og talentfulle skuespillere, har de laget en globalt relevant serie som vi alle er utrolig stolte av å bringe tilbake.

Greg Daniels er selvfølgelig også gira over at Upload fortsetter.

– Jeg er begeistret for å fortsette historien om Nathan og Nora og de andre innbyggerne i Lakeview og det nære fremtidens Amerika mens de prøver å ha det gøy og gjøre det rette i både den virkelige og virtuelle verdenen.

Upload season 3 Zainab Johnson Aleesh muslim Andy Allo Robbie Amell Norge Amazon Prime Video sesong 3

Zainab Johnson som Aleesh (Prime Video)

Sesong 2 får 100 prosent positive anmeldelser ifølge Rotten Tomatoes.

Selv om det ikke nødvendigvis trenger å bety så mye. Men serien høster altså mye lovord.

«Upload er en romantisk komedie som også kommenterer kapitalisme, økende forskjell på velstand, systemiske ulikheter og teknologisk avhengighet, [med] humor, kynisme og hjerte. Det er ingen TV-serier som Upload», skriver USA Today og gir 3,5 av 4 stjerner.

Upload season 3 Norge Amazon Prime Video

(Prime Video)

«Karakterene virker mer utviklet, og historien fortsetter med mer selvtillit. Det hele er nå mer fullstendig realisert. Og likevel er den andre sesongen også fryktelig frustrerende, siden den ender med slurvete hastverk», skriver Boston Globe.

Upload season 3 Andy Allo Robbie Amell Norge Amazon Prime Video

(Prime Video)

Sesong 2 er regissert av blant andre Dee Rees; den første svarte kvinnen til å bli Oscar-nominert for adaptert manus (Mudbound med Mary J. Blige) og den første svarte kvinnen til å bli Oscar-nominert som manusforfatter siden 1972.

Nedenfor er traileren til Upload sesong 1.

Science fiction-komedieserien basert i 2033 starter med Nathan, en ung, dødende mann, får sjelen sin lastet opp i en dataskapt virtuell virkelighet via den middels bra kjæresten Ingrid og hennes rike familie.

Slik har samfunnet blitt. Folk – som har råd – kan velge sine egne skreddersydde etterliv; sin egen versjon av himmelen. Litt á la The Good Place, laget av Greg Daniels’ Parks and Recreation-partner Michael Schur.

I sitt nye etterliv tar koordinatoren Nora seg av Nathan, og blir betatt av ham. Og vice versa.

Nathan spilles av Robbie Amell (The Flash, The Babysitter), mens musikeren Andy Allo (fra Princes band The New Power Generation) har rollen som Nora.

Prime Video har nå laget den dyreste TV-serien noensinne: The Lord of the Rings: The Rings of Power

(Hvis denne flopper, kommer Amazon trolig til å sparke mange personer…)

Les mer