Hopp til hovedinnhold
Suits ny serie NBCUniversal netflix streaming rekord
Nå blir det ny serie fra Suits-verdenen (USA Network)

En ny TV-serie fra Suits-verdenen er på vei

NBCUniversal griper muligheten etter Suits sin store suksess hos streamerne.

En drøy dekade etter premieren på Suits (2011-2019) fikk USA Networks-serien en nokså random oppsving på Netflix og den amerikanske streameren Peacock i 2023.

I rekordknusende 12 uker har TV-serien holdt seg på førsteplass over de mest sette seriene i USA, i alle fall på Nielsens topp 10-liste.

Denne uken måtte de dog se seg slått av Virgin Rivers.

Det stopper likevel ikke NBCUniversal fra å bruke den nyvunnede hypen rundt rettsdrama-serien til sin fordel, og ekspanderer nå Suits-verdenen med en ny serie.

Den nye Suits-serien skal være i et tidlig stadium når det gjelder utviklingen.

(Netflix)

Det er ikke mye som vites om prosjektet, men det skal visstnok ikke være snakk om verken en forløper, oppfølger eller spin-off av den originale serien.

I stedet vil det være helt nye karakterer i en helt annen setting, dog innenfor Suits-verdenen. Hva nå enn det betyr.

Serien har allerede en spin-off fra før. Pearson fikk derimot bare én sesong, da USA Network valgte å ikke fornye den.

Så langt vites det ikke hvilken kanal eller streamer den nye tv-serien vil ende hos, men høyst sannsynlig blir det en NBCUniversal eid plattform.

UPC produserte originalserien, og vil antagelig også produsere det nye prosjektet. David Bartis og Doug Liman, som begge var executive-produsenter for Suits, vil få samme rolle denne gangen.

Originalserien var også en suksess mens den gikk på skjermen, og fikk hele 9 sesonger fra 2011 til 2019.

Suits følger Mike Ross (Patrick J. Adams) – en advokat som tidligere har droppet ut av universitet. Karrieren som advokat starter først som rettspartner for Harvey Specter (Gabriel Macht) i et New York-basert firma. På rekordtid jobber han seg dog opp til å bli juniorpartner – til tross for at han ikke har de rette papirene til å være advokat. En hemmelighet de etter beste evne forsøker å skjule.

I andre roller får vi også se, som mange sikkert har fått med seg, Meghan Markle alias Meghan, hertuginne av Sussex

Hun forlot riktignok serien etter dens syvende sesong, ettersom hun hadde andre plikter å forholde seg til i Storbritannia sammen med fammen der.


Se også: Prins Harry inviterer til kongelig teselskap i sin selvbiografi hvor han ender med å søle alt


(USA Network)

Serieskaperen Aaron Korsh har for øvrig fortalt at de også måtte droppe en av skuespillerens replikker da hun fortsatt var med.

Den britiske kongefamilien ønsket nemlig ikke at prins Harrys hustru skulle si et viss ord.

– I episoden skal Mike og Rachel [Meghans karakter] ha en greie, og som et nikk til mine svigerforeldre skulle vi få henne til å si: «My family would say poppycock». Og kongefamilien ville ikke at hun skulle si det ordet, har Aaron tidligere forklart til The Hollywood Reporter.

Vi antar at han sikter til poppycock.

Se også: 730.no sine lesere kårer den skumleste skrekkfilmen noensinne 🏆

Nyeste saker fra 730.no

Les mer