Hopp til hovedinnhold
Sarah Jessica Parker Kim Cattrall And just like that cameo feud comments
Mye glede til tross for feiden, men ikke nok (Warner Bros.)

Sarah Jessica Parker om comebacket til Kim Cattrall: – Det har vært mye glede

Kim Cattralls frenemy aka Sarah Jessica Parker har bare god å ting å si i om skuespillerens cameo, men…


OPPDATERT 22. august: And Just Like That… sesong 3 skjer. I likhet med sesong 2 satte det grønne lyset langt inne hos HBO Max. De tok seg i alle fall god tid til å annonsere det. Sesong 3 bekreftes i kveld, rett før finalen til Sex and the City-spinoff-serien. – Vi er glade for å kunne fortelle at sesong 2 av And Just Like That… rangeres som nummer 1 for Max Originals totalt sett, sier Max’ innholdssjef Sarah Aubrey fornøyd i pressemeldingen. Premieredato annonseres snart. SATC-fortsettelsen har fått middels respons fra fansen. Første sesong har Audience Score på kun 28 %. Den seneste sesongen gir et lite løft: 36 % liker serien.


Ikke få for store forhåpninger. Selv om Sarah Jessica Parker syntes det både var gøy og nostalgisk å bringe tilbake karakterer, er ikke feiden over av den grunn.

I alle fall ikke ifølge Kristin Davis aka Charlotte York.

Til The Daily Mail kunne Sarah Jessica, som også produserer serien, først fortelle at de har vært veldig betenksomme når det gjelder å invitere tidligere karakterer tilbake til And Just Like That, men at det har vært en glede.

Sex and the City Samantha Jones Kim Cattrall And Just Like That sesong 2
(HBO Max)

– Det har vært veldig gøy og spennende, og selvfølgelig nostalgisk, men mest av alt har det vert mye glede.

Det skal dog nevnes at Kim som ikoniske Samantha Jones ikke er den eneste karakteren vi får et gjensyn med. John Corbett vender også tilbake som Aiden Shaw – en av Carrie Bradshaws tidligere (og bedre) kjærester. Etter alt og dømme har nok kanskje John og Sarah Jessica Parker også et bedre forhold av kamera.

I alle fall sammenliknet med Kim.

For selv om gleden var der, er ikke Kims cameo nødvendigvis et forsøk på en verdig avslutning eller en løsning på feiden.

And Just Like That Sex and the City HBO Max
(HBO Max)

Kristen Davis sier nemlig til The Daily Mail at hun tror folk kan ha fått litt for høye forhåpninger etter nyheten kom ut.

– Vi tenkte bare, du vet, det ville vært gøy for fansen å ha med litt av Samantha fordi vi vet de savner henne og hun er en fantastisk karakter. Jeg vet ikke om vi går for en avslutning på dette punktet, eller en løsning, forklarer Kristen.

– Jeg tror kanskje at folk har fått høye forhåpninger, kanskje høyere enn bare dette [cameoen]. Det var ikke vår intensjon. Så jeg håper ikke folk er skuffet, avslutter hun.

Det er det nok noen som blir.

Se også: Her er det du trenger å vite om den ergerlige feiden mellom Kim Cattrall, Sarah Jessica Parker og resten av gjengen

Les mer