Hopp til hovedinnhold
The Walking Dead avslutning spin-off-serier Daryl Dixon Norman Redus Andrew Lincoln Rick Grimes
Norman Reedus fortsetter som Daryl Dixon i ny spin-off-serie av The Walking Dead (AMC)

The Walking Dead: Dead City sesong 2 og The Walking Dead: Daryl Dixon sesong 2 skjer

OPPDATERT 21. juli: The Walking Dead: Dead City sesong 2 og The Walking Dead: Daryl Dixon, sesong 2 får grønt lys av AMC i kveld norsk tid.

De gode nyhetene for TWD-spinoff-seriene annonseres på Comic-Con i San Diego. Den siste episoden av Dead City sesong 1, med Lauren Cohan og Jeffrey Dean Morgan som henholdsvis Maggie og Negan, slippes om to dager. Daryl Dixon sesong 1 med Norman Reedus har premiere 10. september. 

Hvor streamer man The Walking Dead: Dead City i Norge?

Det er dessverre og merkelig nok ingen streamer i Norge som ennå har sikret seg AMC-serien. 730.no skal holde dere oppdatert.


Se også: Første titt på The Walking Dead i New York City


OPPDATERT 12. januar: Den kommende serien med Rick Grimes og Michonne fra The Walking Dead-universet er muligens den flest fans gleder seg mest til av de tre kommende spin-off-seriene. Nå får vi endelige vite hva den handler om og når vi endelig skal få se Richonne sammen på skjermen igjen.

I det nye sammendraget står det at serien fokuserer på en episke kjærlighets historien mellom de to karakterene. Paret blir dog holdt fra hverandre både på grunn av distanse og en ustoppelig makt.

«Rick og Michonne er kastet inn i verden som er bygget på en krig mot de døde… Og omsider en krig mot de levende. Klarer de finne tilbake til hverandre og hvem de en gang var når de befinner seg i en situasjon de aldri har møtt på før? Er de fiender? Elskere? Ofre? Vinnere? Uten hverandre, er de i det hele tatt i live – eller vil de finne ut at de begge også er de levende døde?», lyder seriens synopsis.

Danai Gurira og Andrew Lincoln aka Rick og Miconne er tilbake på sett <3 (Instagram/danaigurira)

Vi må dog vente litt på svarene. Spin-off-serien med de to karakterene skal angivelig være klar for premiere i 2024.

Les den opprinnelige saken nedenfor.


Avslutningen til The Walking Dead legger opp til tre nye spin-off-serier.

Etter 12 år på skjermen har The Walking Dead nå takket for seg etter 11 sesonger. I natt kom seriens aller siste episode, men det betyr dog ikke at vi må ta helt farvel med zombie-universet.

Tre spin-off-serier har allerede blitt annonsert, og nattens avsluttende kapittel legger opp til hver enkelt av dem. Nå har vi også fått vår første teaser.

Vi skal ikke røpe hva som skjer i finaleepisoden, men noen av spin-off-seriene avslører hvilke karakterer som kommer seg helskinnet ut av originalserien. Dette har som nevnt allerede blitt annonsert, så dersom du har fått det med deg kan du trygt lese videre. Foruten om en liten spoiler nederst i saken.

Den første spin-off-serien blir The Walking Dead: Dead City.

The Walking Dead Dead City trailer season 1 Lauren Cohan Maggie Jeffrey Dean Morgan Negan
Megan & Negan take New York (AMC)

Denne vil ta for seg Maggie og Negan på Manhatten i New York City, fem år etter hendelsene i The Walking Dead. Serien har planlagt premiere i april 2023.

Maggie, spilt av Lauren Cohan, og Negan, spilt av Jeffrey Dean Morgan, er foreløpig under en slags våpenhvile etter at Negan brutalt drepte Glenn i sesong 7. Jeffery teaser dog at dette nødvendigvis ikke er tilfelle når vi møter karakterene igjen i spin-off-serien.

Se også: Her er de første offisielle bildene fra The Walking Dead: Dead City

– Når det gjelder de to. Jeg trodde det var en liten forståelse mellom Maggie og Negan mot slutten. Og når den nye serien starter er det kanskje ikke så mye av det som Negan hadde håpet på, forteller han i et intervju med Variety.

Skuespillerne forteller også at serien vil gi et innblikk i hvordan den post-apokalyptiske verdenen er i de store byene.

– Vi er ferdig med skogen. Så [vi får se] det å være i en urban setting og se hvordan de overlevende har overlevd og hva de har blitt til. For ikke å nevne zombiene, sier Jeffrey.

Se den første teaseren til The Walking Dead: Dead City nedenfor.

Den siste episoden legger også opp til spin-off-serien Daryl Dixon. Serien vil som tittelen avslører følge karakteren med samme navn, spilt av Norman Reedus. Det var opprinnelig planlagt at Melissa McBride som spiller Carol i serien også skulle bli med, men til mange Darol-fans store skuffelse ombestemte Melissa seg i siste liten.

– Opprinnelig skulle de kjøre vekk sammen på motorsykkelen. Men, da vi kom til versjonen hvor vi ble nødt til å splitte de, følte vi at det måtte bli akkurat slik som det er på ekte, og det er en midlertidig splitt mellom disse to. Også er det omstendighetene som tar over i spin-off-serien. Men, de tror ikke det er farvel for alltid. Fordi det er ikke det, de kommer alltid til å finne en vei tilbake til hverandre, sier seriens produsent Angela Kang til Variety.

Se også: Her er seks undervurderte spin-off-serier som faktisk er verdt å se

Serien skal foregå i Europa, nærmere bestemt, Frankrike. Enn så lenge blir det altså bare Daryl som legger ut på reisen over dammen, men det høres jo litt ut som det er lov å håpe på en potensielt gjenforening?

Det er lov å håpe? (AMC)

Her er de første bildene fra Daryl Dixon.

Daryl drar angivelig ikke til Frankrike av egen fri vilje (AMC)
Daryl Dixon take Paris (AMC)
(AMC)

🚨 Resten av saken inneholder en spoiler fra siste episode 🚨

Apropos gjenforeninger.

En av spin-off-seriene som mange fans har gledet seg til er naturligvis den etterlengtede gjenforeningen og gjensynet med Rick Grimes, spilt av Andrew Lincoln, og Michonne, spilt av Danai Gurira.

Andrew Licoln takket for seg i midten av seriens niende sesong, og Danai kort tid etter. I nattens episode var det derfor mange som kunne prise seg lykkelig for at de to karakterene overraskende nok(?) dukket opp på skjermen.

Produsentene forteller til Variety at innspillingen var super hemmelig og ble filmet etter de opprinnelig var ferdig med innspillingen. Angela røper også at scenen vil gi mye mer mening når vi får se den nye serien.

– Folk kommer til å skjønne hva alt de så betyr. Alt kommer til å gi mening, sier Angela.

Serien har fått tittelen The Walking Dead: Rick and Michonne og det er planlagt premiere i løpet av 2023.

Se teaseren og noen av reaksjonene på gjensynet nedenfor.

Se også: Besøkte Norge og fikk makaber filmidé

Nyeste saker fra 730.no

Les mer