Hopp til hovedinnhold
Yesss, det blir mer! (NRK, Freemantle)

Gode Exit-nyheter

Hurra!

NRK kommer i dag med årets minst overraskende beskjed: Det blir en ny sesong av Exit.

Nyheten bekreftes av kanalens dramasjef, Ivar Køhn.

Ifølge NRK skal også oppfølgeren, også denne produsert av Freemantle, være basert på ekte historier fra det norske finansmiljøet.

– Vi håpet på en avklaring før jul, og det fikk vi til. Det som ligger på bordet av nye ideer, historier og research, har gjort at vi har besluttet å gå for en ny sesong av Exit, sier han til NRK.

– Jeg håper og tror det er flere enn meg som er spente på fortsettelsen.

100 %!

NRK melder at manusarbeidet allerede er i gang, og at filmingen vil skje i løpet av det kommende året. Det er derfor høyst sannsynlig at sesong 2 kommer i 2021.

Alle de fem hovedrollene fra sesong 1 er bekreftet til fortsettelsen.

Ønskereprise! 10 ønsker for Exit sesong 2

Sak fra oktober 2019

Norges mest underholdende dramaserie – med god margin.

Exit tok oss med storm i slutten av september, og det eneste vi tenker på nå er fortsettelsen.

Vi har mange ønsker for sesong 2, men bare så det er sagt; det aller viktigste er at Agnes Kittelsen, Tobias Santelmann, Pål Sverre Hagen, Jon Øigarden og Simon J. Berger fortsetter.

Betal dem så mye at de ikke har råd til å takke nei, Fremantle og NRK!

Det er litt av en jobb å skulle levere like sterkt som i første sesong av Exit, så vi hjelper like gjerne serieskaperne litt på vei.

Bare hyggelig!

Her er 10 ønsker for Exit sesong 2:

1) Forhistorien til Pim

Det viktigste først, si!

Blant alle rasshølene i Exit var det én person som stjal hjerter over hele Norge. Pim er for god for oss alle.

Men hvordan havnet hun egentlig hos familien i Oslo? Hvem er hun når hun ikke hjelper William, og hva drømmer hun om for sitt eget liv?

Vi vil så gjerne ha mer Pim i neste sesong. Vis oss hvem hun var før Williams sammenbrudd, og vis oss hvordan det går med henne nå!

Pim for prez (Skjermbilde, Freemantle/NRK)

2)  Hermine og Henrik 

Noe av det vi gleder oss mest til er å se hvordan det utvikler seg mellom Hermine (Agnes Kittelsen) og Henrik (Tobias Santelmann). De vordende foreldrene har utvilsomt kjemi, men kan det bli noe mer? Eller var det bare gjensidig utnytting fra to slu rever?

Henrik er i tillegg nygift med Tomine (Sonja Wanda), og alle tror jo at Hermines barn er Adams. For et opplegg.

Det er uansett mye som kan skje mellom dem. Vil Hermine presse Henrik for penger for å holde på hemmeligheten? Eller er det nok med utbetalingene hun forventer å få fra Adam?

Eller kanskje korthuset raser sammen ved at Adam (svensken) forteller sannheten til Tomine? Én ting er sikkert – det er lagt opp til nok av forviklinger i sesong 2.

Skål for monogami (Skjermbilde, Freemantle/NRK)

3) Gjesterolle fra Aksel Hennie 

Ingen norsk produksjon uten.

Vi trenger kanskje ikke at Aksel Hennie får en ledende rolle i den neste sesongen, men han kan gjerne stjele showet i én episode. Vi kan ikke forestille oss noe bedre enn Aksel som klin gal finansmann med for altfor mye penger og altfor lite vett og hemninger.

Eller torpedo!


4) Linni Meister og Carina Dahl 

Artistene Carina Dahl og Linni Meister leies inn til det de tror er en lukrativ spillejobb i guttas hemmelige leilighet.

Det viser seg dog at firkløverets forventninger er noe litt annet.

Når jentene ser at både scene og mikrofon mangler foreslår Linni at de kan holde en akustisk konsert med mye dans og energi, men Carina aner ugler i mosen. Skal hun sette ryktet sitt på spill for en god slump penger?

Tigerstaden #tb (TV 2)

5) Au pairs, plis! 

I sesong 1 av Exit fikk vi se et vakkert lite øyeblikk hvor au pair-jentene stod og røyket alene mens fiffen festet, og sjeldent har Skam-alarmen ringt høyere.

I sesong 2 håper vi at gjengen får tid til jentekvelder seg i mellom. Hvor mye sladder kan de grave frem om vertsfamiliene sine, og hvem bærer på de største hemmelighetene? Og rekker de å ha et liv utenom?

Det er kanskje urealistisk at de får tid til å pleie vennskap mellom barnepass og husstell, men det er få ting vi ønsker oss mer.

 

6)  Hermine som bad bitch 

Hovedrollen i Exit spilles av Agnes Kittelsen. Hermine fremstår naiv og usikker i starten, men får mot slutten viser hun helt nye sider. Seiler hun inn i sesong 2 full av selvtillit, eller får hun seg en knekk med tanke på alt som står på spill?

Vi krysser fingrene for at Hermine fortsetter å ha et overtak på Adam – og kanskje også resten av griseguttene.

Og kanskje rekker hun også å bli ferdig med psykologien?

https://www.instagram.com/p/B3ZHNe4H2YC/

7) Kvinnelige skurker

Og når vi snakker om bad bitches… I sesong 1 var det først og fremst menn som fikk vise seg fra sine verste sider, men det må da også være noen drittdamer i finansmiljøet som har sine svin på skogen? (Whatsername-kona til William teller ikke.)

Etter åtte episoder med menn som ydmyker kvinner (og menn, for all del) kan vi gjerne få litt rollebytte i sesong 2.

 

8) Fremtidens monstre

Det er gøy at eliten vi følger i Exit har passert 30, men hvordan er ståa for generasjonen under dem?

Henrik, Adam, William og Jeppe møter sikkert mange unge lovende som er enda mer usmakelig enn dem selv. Det hadde vært gøy å se kvartetten kjempe mot – eller med – gutta krutt i 20-årene.

Den yngre garde kan gjerne portretteres av kjente fjes som Thomas Hayes, Herman Flesvig, Herman Tømmeraas og Marius Borg Høiby.

https://www.instagram.com/p/Be0jlXZjBTb/

 

9) Hvordan gikk det med Arne?

Og hvordan fikk han seg en så jævlig fin kone?

Neida!

Etter det som må betegnes som et drapsforsøk var det William som fikk sympati og oppmerksomhet. Vi lurer dog på hvordan det gikk med stakkars Arne.

Kommer han seg på beina igjen etter den røffe hendelsen på Hankø?

Justice for Arne (Skjermbilde, Freemantle/NRK)


10) Eeenda drøyere, takk! 

Vi fikk rikelig med pikk og piller i sesong 1, og vi blir skuffet hvis det hele ikke skrus opp enda et par hakk i sesong 2.

Det finnes mye spennende dop gjengen ikke har vært innom ennå, så her er det bare å la kreativiteten blomstre. Vi blir heller ikke lei oss om de fire mannlige hovedrollene tar selvopptattheten sin til nye høyder – det er jo derfor vi liker dem så godt <3

Se også: 5 karakterer vi vil se i neste sesong av Parterapi

Les mer