God jul fra KUUK: – F***a mi e magisk!

26. des 2015 kl. 00:00
JULE-KUUK + JULE-KEBAB = SANT (SKJERMBILDE)

JULE-KUUK + JULE-KEBAB = SANT (SKJERMBILDE)


Ingen jul uten litt KUUK, si! 

I denne travle førjulstid har vi blitt beæret med en julelåt fra vår favoritt-duo. Resultatet er en aldri så liten hyllest til Brugata og julekebaben, komplett med en flott snutt.


Jentene i KUUK forteller 730 at de skal ha en festlig høytid, men dessverre blir det ingen julepuling.

– I jula skal Ragna hjem til gården og kose med kjæledyra sine, mens Mira feirer i Cape Town med hele fammen. Dette betyr at selv om de er selveste KUUK, maser om julepuling, Ragna er ON FIRE og Mira feirer sin første jul som forlovet, så får INGEN av dem jule-pult.


#pray4KUUK

– Krysser fingra for at dere alle veier opp med MAX kos, så skal vi ta igjen som bare det på nyttårsaften når Mira kommer hjem til Jaffa, og Ragna har sitt eget hotellrom i Tromsø city.Saken fortsetter under(SJKERMBILDE)


Tekstvideoen er filmet i løpet av tre timer i hjerteroten av Brugata, hovedsakelig i cribben til DJ Hammered.

Film, klipp og regi er selvsagt av KUUKs kjæreste <3 Thomas Stenerud <3. Far er også veldig aktuell med «America»-videoen til Oslo Ess. «Juul i Brugata» er produsert av Mørkets Fyrste alias Shaun Curtis, co-produsert av Ace of Bass, Ole Øvstedal og Beatifisert av Dou-The-Body-Douchki. (Haha.)  La KUUK fylle deg opp med julestemning her:

Se også: Norges nye rap-dronning?