Hopp til hovedinnhold

God damn! It’s a new day.

Sto opp tidlig i dag for å dra til osteopaten. Klarte å sette meg på feil trikk, så det endte opp med taxi.Anyways, timen gikk bra. Virket som et ganske ryddig opplegg. Først kartla han alle problemene mine, fra mange år tilbake. Deretter undersøkte ham kroppen min, og til slutt fikk jeg behandling. Behandlingen gikk ut på at han knakk opp litt greier i ryggen, klemte på magen min og gjorde et eller annet rart oppe i nakken.Han sa at han hadde tro på at dette kunne hjelpe på svimmelheten min etter en stund (ca. 3-5 behandlinger). Kan jo ikke gjøre noe annet enn å tro på fyren! Hadde vært heeeelt vilt om jeg hadde blitt kvitt dette, en gang for alle. Heia OSTEO!!Nok om det. Formen har vært bedre i dag 🙂 Etter timen dro jeg innom BIT og kjøpte meg frokost. Mens jeg ventet på trikken hjem røyk jeg på en smell eller to både på Bik Bok og Lindex. Jeg burde ikke få lov å ferdes i Bogstadveien.Sånn ellers har jeg bare ligget å sett på The Wire i hele dag. Dilla dilla dilla! I morgen håper jeg veeeeeeldig at jeg er klar for jobb! Klikker helt av å være sofagris. Men altså, må man så må man. Noe av det som ble handlet inn mens jeg ventet på trikken. Solbriller og ørevarmere fra Lindex. Kjole fra Bik Bok.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer