Hopp til hovedinnhold

GO RICKY! GO RICKY! GO RICKY!

Sjalu kjærester er faen meg det verste jeg vet.Hvordan folk orker å være i et forhold som er preget av sjalusi, det kommer jeg aldri til å forstå. Hvis man ikke stoler på hverandre, hva er vitsen da?? Da er det jo NULL grunnmur i forholdet. Kommer aldri til å skjønne greia.Det blir litt dramaqueen-tendenser her nå, men jeg er bare nødt til å fortelle det her 😉 Se på det som en advarsel, jesus christ det er så mye gale mennesker der ute!For en stund siden oppdaget jeg at en jeg gikk på Vgs med, hadde slettet meg på facebook. På Vgs var vi gode venner, og hadde også en liten flørt på gang, som aldri ble til noe. Det er flere år siden jeg snakket med han sist, og synes derfor det var sykt rart at han plutselig hadde slettet meg fra face.I går fikk jeg høre at det var kjæresten hans som har bedt han om det. KØDDER DU?? Hvis du føler deg truet av en flørt kjæresten din hadde på VIDEREGÅENDE, da er det jo et par ting som ikke er helt som de skal.Anyways vi hadde en slags Vgs reunion i går, så litt utpå kvelden ringte vi Mr X for å høre om han skulle ut. Gjett hvem som tok telefonen da? HAHA! «Hold deg langt unna typen min din hore» Bla bla blaaaa.. Var som en episode av Ricky Lake vøtt. Endte med at hun truet meg. Etter eller annet med at jeg aldri burde sove med begge øynene lukket noen gang igjen. OK.Og akkurat nå mens jeg sitter her å skriver, så skjedde jo det aller beste! Frøken psycho sendte mail til kjæresten min! RANDOM ting å gjøre. «Jeg er dritt lei av at dama di ikke kan la typen min være i fred bla bla bla». Jeg ville tippe det er TRE ÅR siden sist jeg snakket med han. Det er tydeligvis den siste oppmerksomheten typen din fikk fra andre damer, siden det er det du er nødt til å dra opp igjen, for å kunne lage drama. Gaustad kaller, frøken.Det rare og litt triste i denne historien er at Mr X er en bra mann. Oppgående, normal og en fin fyr rett og slett. Så hvordan han klarte å surre seg bort i dette ustabile mennesket, det er en gåte. For all del, de har det sikkert bra sammen de! Men bare en enkel episode som denne, ville fått meg til å flykte fort som faen.Todays lesson: Vær drit forsiktig med hva du gjør på Videregående. Det kan ende i brutale trusler 5 år senere.Forresten.. Først var jeg ikke så redd. Jeg tenkte; hvordan kan en frøken på 10 kg skade meg.. Men jeg hadde glemt hennes hemmelige våpen! Tenk deg hvordan 1 tonn silikon kan skade en stakkar! Jeg undervurderte henne rett og slett.

Les mer