Hopp til hovedinnhold
glorilla toksisk
Glorilla (Instagram/glorilla)

GloRilla refses for å ha oppfordret kvinner i tjueårene til toksisitet

Ladies, er det greit å være toksisk i tjueårene ?

GloRilla (født i 98) dras gjennom gjørma på X for å ha oppfordret kvinnelige fans i tjueårene til å være toksisk mot menn.

Klippet faller IKKE i god jord hos GloRillas følgere og samtlige med sunn fornuft på det store internettet.

Memphis-rapper, Cardi B-samarbeidspartner og nå sertifisert toksisk queen GloRilla, delte nylig en snutt der hun ranter i bilen sin.

GloRilla, hvis ekte navn er Gloria Hallelujah Woods, henvender seg til kvinnelige følgere i 20-årene som hun mener må forbli så giftige som overhodet mulig mens de fremdeles er i tjueårene.

Gloria begrunner det med at «du kun får ett liv».


Se også: Disser Doja Cat Cardi B ?


– Hei damer, hvordan har dere det? Jeg er i bilen med tvillingen min, og jeg vil bare fortelle dere må være toksiske resten av 20-årene! Du får bare ett liv. Lev de toksiske 20-årene dine! Du blir aldri 20, 21, 22, 23, 24, igjen. Vær toxic!

Glo – som nylig stilte på scenen sammen med 33 andre rappere under 50-årsdagen for hip-hop – legger til at det ikke er greit å være toksisk i 30-årene.

– For ikke kom hit 30-årene og tro at du bare kan gjøre det samme. Du er for gammel til det nå. Du er voksen. Vær giftig resten av 20-årene. Og hvis du har vrangforestillinger, skru det opp et hakk! Nyt resten av 20-årene. Du får bare gjøre dette én gang.

Se også: GloRilla blir med Cardi B til Bronx – se video

Sist måned ble Glo utvalgt til å ta del i 2023 XXL Freshmen Class. Det gjeve programmet kårer rappere som XXL-bladet har mest tro på fremover.

Kommer vi noen gang til å få en mer ikonisk XXL-klasse enn dette?

XXL Freshman Class kåringen starter vanligvis med 100 navn for så å ende opp med 12 artister (Ingen norske i år dessverre). Som oftest er det ferske artister i fokus, men av og til ser vi kjente ansikt som fremdeles ikke har fått sitt gjennombrudd, som f.eks GloRilla.

GloRilla faller inn under en lang rekke rappere som fremmer lignende budskap om toksiske holdninger. Dog får «Lick or Sum»-rapperen høre det fra dusinvis av X-brukere som mener hun må skjerpe seg.

Sjekk ut noen av reaksjonene nedenfor.

https://twitter.com/CAMTHEHUNDREDS/status/1693954082283667890?s=20

Les også: Nicki vs. Cardi B – feiden fortsetter

Les mer