– Gleder meg til å vise at jeg er Norges beste hitmaker

22. jun 2018 kl. 00:00
NAVNET KOMMER FRA TOURETTES-DIAGNOSEN <3 (UNIVERSAL/SKJERMBILDE)

NAVNET KOMMER FRA TOURETTES-DIAGNOSEN <3 (UNIVERSAL/SKJERMBILDE)


Andreas Haukeland alias TIX nøyer seg ikke med å være verdens største russelåt-produsent. Med nesten 200 millioner streams ser 25-åringen nå mot resten av kloden, og har det siste året pendlet mellom Oslo og LA for å jobbe med store navn. Mer om det senere.

I fjor slapp Flo Rida og Sage the Gemini den TIX-produserte singelen «It’s Okay to be a Hoe Tonight» «Game Time». Nå er Bærum-gutten tilbake som artist, men uten at låten er et bestillingsverk fra 18-åringer med litt for mye lommepenger.

«Shotgun» er den første TIX-singelen uten russetema, men det betyr ikke at han har lagt lua helt på hylla ennå.

– Jeg digger å lage russelåter, men jeg sitter på hundrevis av andre låter nå som jeg vil vise fansen min. Jeg gir meg ikke med russelåter, men jeg tror fansen er glade for at de slipper å vente helt til neste russetid før jeg slipper flere låter, sier TIX til 730.

– Å lage en normal hit er enkelt i forhold til å lage en god russelåt. Gleder meg til å vise at jeg er Norges beste hitmaker, avslutter han ydmykt.

Se premiere på musikkvideoen via Expect Films, regissør Frederic Esnault, produsent Tayo Jacobsen og fotografene Morten Forsberg og Lars Pettersen:

Se også: Fredagsfjas med TIX