Hopp til hovedinnhold
JULA VARER HELT TIL PÅSKE (P. S. RECORDS)

– Glad jeg droppet Idol og X Factor

JULA VARER HELT TIL PÅSKE (P. S. RECORDS)

Norges svar på ditt, Norges svar på datt. Men ja, det er gøy å kalle Siri Stranger for Norges Mariah Carey. Og det er greit for henne. Etter novembers «Fortsatt faller regnet» (se videoen her), følger Akerhus-jenta opp med «Holder fast», som ble til etter en biltur på USAs østkyst.


– Jeg kjørte rundt i Boston da «Anytime» med Brian McKnight ble spilt på radioen. Jeg husker at jeg hadde lyst til å hoppe over en session jeg var på vei til og heller dra hjem å skrive. Da jeg var ferdig i studio laget jeg et pianoriff inspirert av låten. Riffet er spilt med el-piano for å få en så myk, rund lyd som mulig, mens Ken Lewis (Jay-Z, Kanye West, Mariah Carey) har mikset.
Lydmessig er denne sangen enda mer representativ for platen enn den første singelen min. Platen kommer i løpet av våren og jeg tror den vil bli godt likt av folk som liker pop- og R&B-ballader, sier sangeren til 730.

32-åringens nye singel, co-produsert av Per Vigmostad fra King Midas, kan du høre nedenfor og laste ned gratis her:

Siri skal gi ut albumet på egenhånd, og er glad for at hun ikke har blitt med i noen talentkonkurranser på tv.

– Jeg er ikke på utkikk etter plateselskap fordi vi har finansiert hele platen selv. Da er det kult å gi ut selv og ha full kontroll. Det har vært over tre år med spikking, sparing og hard jobbing. Ingen Idol– eller X Factor-shortcuts. En deltakelse i et av disse talentprogrammene ville selvsagt gitt mer markedsføring, men ikke mer integritet. Kremt, kremt, nå var jeg litt spydig?

Neida. (Joda.)
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer