Hopp til hovedinnhold

– Gjør meg selv naken

Femteplassen i Idol i 2006 fulgte Wisnu opp med debutsingelen «Love Like That» og «Follow Me» med Stella Mwangi som yppig gjest.

To hits som holdt ham roterende på radio frem til i vinter.

Etter så mye studiotid at «han ikke har hatt tid til kjæreste», konserter over hele landet og en udramatisk exit fra musikkselskapet Bonnier, er 26-åringen klar med video til singelen «Me, Myself & I».

En låt som ikke er egotrippen tittelen kanskje indikerer.

– Denne gangen gjør meg selv litt naken og minner om at man egentlig kun har seg selv å stole på, sier Wisnu til 730.no.

– Låtskriver Mads Arron og jeg har laget en sang som handler om at man til syvende og sist selv som bestemmer over sine avgjørelser. Man må stå på egne bein og å ha troen på seg selv og det man står for.

Se bilder: Wisnu og Carew sparket igang fotballfest

730 holder fast på «Norges svar på Ne-Yo»-stempelet som har fulgt Wisnu. Da vi snakket med sangeren i fjor bekreftet han at den amerikanske R&B-stjernens navn ofte kommer opp.

– Jeg har bestandig hatt stor respekt for Ne-Yo fordi han er en veldig dyktig låtskriver og artist, og jeg har alltid likt sangene hans. Når jeg hører fra venner; Å jeg elsker den nye sangen din, «Closer», så ler jeg og svarer at det ikke er meg, men Ne-Yo. Selv føler jeg at jeg er ikke er helt der ennå. Jeg har fortsatt noen trapper å klatre før jeg er på hans nivå.

Wisnus «Me, Myself & I» kan du laste ned her: Platekompaniet iTunes

Videoen er regissert av ivrige Frederic Esnault:


Se videoen til Wisnus debutsingel

Les mer