Hopp til hovedinnhold
Deadpool 3 casting Emma Corrin The Crown
Deadpool 3 (Marvel)

Wolverine og Hugh Jackman til MCU i Deadpool 3 med Ryan Reynolds

Wolverine fra X-Men debuterer i Marvel Cinematic Universe i Deadpool 3 – som også er Deadpools MCU-debut.

OPPDATERT: 29. mars: Nå er det bekreftet at Matthew Macfayden aka Tom Wambsgans fra Succession har blitt castet til Deadpool 3. Skuespilleren teamer altså opp med Ryan Reynolds, Hugh Jackman og Emma Corrin i den kommende filmen. Det er så langt ikke bekreftet hvilken karakter han skal spille.

Matthew Macfayden Tom Wambsgans Succession Deadpool 3 Ryan Renolds Hugh Jackman Emma Corrin MCU

(HBO)

OPPDATERT: 14. februar: Nok en skuespiller har blitt castet i Deadpool 3. Nå annonserer Deadline at Emma Corrin (The Crown, My Policeman) får en av hovedrollene i den kommende filmen, sammen med Ryan Reynolds og Hugh Jackman som Wolverine.

Detaljene rundt karakteren hun skal spille er ennå ikke oppklart, foruten om at det kommer til å være filmens skurk.

Filmens handling er heller ikke røpet ennå.

Emma Corrin på premieren til DC Comics-serien Pennyworth (Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Emma Corrin på premieren til DC Comics-serien Pennyworth (Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Les den opprinnelige saken nedenfor.

Dette bekreftes i kveld via Twitter-videoen med Ryan Reynolds nedenfor lol ❤️‍🔥

– Hei alle sammen, vi er ekstremt triste over å ha gått glipp av D23, men vi har jobbet veldig hardt med den neste Deadpool-filmen i en god stund nå, sier Ryan.

– Jeg har virkelig vært nødt til å gjøre selvransakelse for denne. Hans første opptreden i MCU må åpenbart føles spesiell. Vi må være tro mot karakteren, finne ny dybde, motivasjon, mening. Hver Deadpool må skille seg ut og skille seg fra hverandre.

– Det har vært en utrolig utfordring som har tvunget meg til å strekke meg dypt på innsiden. Og jeg… Jeg har ingenting. Ja, bare helt tom her oppe. Og skremmende. Men vi hadde en idé…

– Hei, Hugh, vil du spille Wolverine en gang til?, spør Ryan mens Hugh Jackman går forbi i bakgrunnen.

– Ja, Ryan, selvfølgelig, svarer Hugh tørt.

Deadpool 3 får premiere 6. september 2024.

Deadpool 3 skal regisseres av Shawn Levy, som sammen med Ryan Reynolds nylig fikk suksess med lettbeinte Free Guy og Netflix-«blockbusteren» The Adam Project.


Morbius-slakten: Svenske Daniel Espinosa kommenterer kritikken


Superheltkomediene Deadpool (2016) og Deadpool 2 (2018), som er R-rated Marvel-filmer laget av Fox, spilte til sammen inn over 1,5 milliarder dollar på kino. De samme manusforfatterne, Rhett Reese og Paul Wernick, skriver den tredje filmen, og de sier at denne også blir R-rated. Noe som gjør dette til den første MCU-filmen med (amerikansk) aldersgrense 17 år.

Det er snart seks år siden australieren spilte X-Men-superhelten, som i Norge «egentlig» heter Djerven. Forrige runde var 2017-filmen Logan, som ble den tredje mest innbringende R-rated-filmen noensinne.

Ryan Reynolds debuterte som Wade Wilson alias Deadpool i X-Men: Origins: Wolverine med Hugh Jackman i 2009.

I 2019 fikk Marvel Studios tilbake filmrettighetene til X-Men – inkludert Deadpool – og Fantastic Four etter at Disney kjøpte Fox for 71,3 milliarder dollar. Dermed vil vi få se X-Men og Fantastiske Fire i Marvel Cinematic Universe.

Vi har allerede fått se John Krasinski som Reed Richards alias Mister Fantastic fra FF i Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

John Krasinski er artigper på Twitter i forbindelse med annonseringen. Er han og resten av Fantastic Four også med?

«Vent… Det dette vår film?», spør John.

Kevin Feige er en god hype-maskin.

Eller kanskje John referer til If, hvor han teamer opp med sin tidligere The Office-sjef Steve Carell og Ryan Reynolds. Eventyrkomedien, som filmes nå, er skrevet og regissert av John, som også spiller i filmen.

Apropos kanskje og mutanter… Kanskje mutanten Namor i Black Panther: Wakanda Forever blir en av lenkene til X-Men? Sammen med mutanten Ms. Marvel? I går kom det første offisielle filmbildet av Marvel-veteranen Namor The Submariner.  (Havmanen ble skapt av Marvel et par år før DC Comics laget Aquaman.)

MCU har myyyye på gang fremover: 730.no oppsummerer

Les mer