Gjør hva som helst for kjærlighet

15. jan 2009 kl. 00:00
FOR THE LOVE OF RAY J (VIVID)
Kanskje Ray J har tatovert R&B på ryggen fordi han lever for musikk. Men karrieren holdet seg midt på treet, og etter fire plater, inkludert fjorårets All I Feel, blir sangeren fortsatt referert til som Brandys lillebror.
Det 27-åringen dog er best kjent for, er filmen han skjøt av seg selv og ekskjæresten Kim Kardashian. En perifer, rumpefager venninne av Paris Hilton. Sexopptakene endte opp som en bestselgende DVD, og rykket dem begge opp i kjendisgradene.

Kim selger klær med navnet sitt på.

2. februar starter Ray Js nye serie på VH1, men kanalen, som egentlig heter Video Hits 1, skal ikke fokusere på artistens låter. 

I For The Love Of Ray J har 14 jenter kommet seg gjennom grundige auditionrunder for å bli testet av sangeren i forskjellige situasjoner.
En av dem skal ende opp som hans kjæreste. Kanskje kone.

De heldige jentene, som alle har eksotiske navn (blant annet Stacks, Cashmere, Genuine, Caviar, Chardonnay, Feisty og Unique) skal ha forskjellige personligheter og egenskaper, men ønsket om å finne den riktige mannen har de til felles.

Etter å ha sett R&B-artisten i rak utfoldelse med Kim Kardashian, kan VH1 røpe at de ikke er tvil om at de gjør hva som helst For The Love Of Ray J.

Produsentene av serien har tidligere laget blant annet Flavor Of Love med den 49 år gamle rapperen Flavor Flav fra Public Enemy, som er en spinoff av Strange Love med Flavor og hans eks Brigitte Nielsen. Selv om (eller fordi) enkelte hevdet at Flavor Of Love nærmet seg et prostitusjonsshow, er serien den mest sette i VH1s historie.

Noen av jentene som skal forsøke å gjøre Ray J lykkelig:

Glamourmodell sendt på sykehus på VH1.