Hopp til hovedinnhold

Gjetter du hvilken freidig 40-åring dette er?

Hmmmm…….

…Cameron DIAZ, vel:
 

(ESQUIRE/TERRY RICHARDSON)

Den usjenerte 1972-modellen kroket nylig opp med alle kjendisers favoritt-kåtskalk og fotograf Terry Richardson, som har knipset noen rause bilder av den velmodne, cubanskættede skuespillerinnen. Disse freidige fotografiene dukker opp i november-nummeret av mannemagasinet Esquire som droppet i dag.

California-baben er en god måned dypt inn i sitt femte tiår, og forteller bladet at hun er mer fornøyd enn noensinne:
 
– Det å bli eldre er det beste her i livet. Jeg er klokere enn før, jeg kjenner meg selv bedre, og rent fysisk føler jeg meg langt bedre som 40-åring enn jeg gjorde da jeg var 25.

Kan du co(ugar)-signe selvgodheten? Titt på Terrys lekre fotoshoot med mor her:

#Namme-ron
 

Se også: Cameron Diaz & Justin Timberlake: – Vi ♥ Madcon!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer