Hopp til hovedinnhold
Girls of Oslo Prime Video Isabel Raad Annijor Anniken Joergensen Nora Haukland Sophie Elise Isachsen tv-serie reality
730.no slår av en prat med Girls of Oslo-gjengen (730)

Girls of Oslo: 730.no tar en prat med gjengen fra Prime Video sin nye realityserie

Gjør dere klare for Girls of Oslo!

Neste uke er det endelig klart for premiere på realityserien Girls of Oslo, som kommer på Prime Video fredag 3. november.

I den anledning møter 730.no gjengen på Hotel Continental i Oslo for å høre hvordan innspillingen har vært og hva vi alle har i vente.

Denne gjengen består selvfølgelig av Anniken Jørgensen, Isabel Raad, Nora Haukland og Sophie Elise Isachsen.

Også kjent som fire av fedrelandets største influencere.

Tidligere denne måneden fikk vi servert første titt på realityserien.

Ut ifra traileren ser det ut til at vi har både dramatikk, tårer, humor og hygge i vente.

Derfor er det klart vi er nysgjerrige på hvordan innspillingen faktisk har vært, hvor godt forhold jentene har til hverandre og om de er klare for en sesong 2 – spesielt ettersom en av dem har flyttet til Dubai.

Alt dette får du svar på i intervjuet med gjengen nedenfor.

Girls of Oslo trailer Prime Video Isabel Raad Sophie Elise Anniken Jorgensen Nora Haukland
(Prime Video)

Hei, jenter! Dere må starte med å fortelle oss hvordan har det vært å spille inn Girls of Oslo?

Nora: – Det har vært en reise med veldig mange opp- og nedturer. Det har vært krevende, det har vært vanskelig å forstå seg på hverandre til tider, men veldig gøy. Veldig givende.

Anniken: – Vi er fire veldig sterke personligheter vil jeg si. Sterkere enn jeg trodde.

Var det noe dere alle sa ja til å bli med på med en gang eller var det noe dere måtte tenke litt på?

Isabel: – Man må jo begynne å forhandle litt selvfølgelig, men når det er good så: JA! Neida, når det gjaldt dette konseptet så var det ikke snakk om noe annet engang. Det virket så sykt fett.

Siden serien har fått tittelen Girls of Oslo, så har vi noen spørsmål om byen også. For det første; hva er det beste og verste med å bo i Oslo?

Sophie Elise: – Det beste med Oslo er at det er veldig mange byer i én og det er så sykt stor forskjell på hvor du forflytter deg. Det elsker jeg med Oslo.

– Det verste er, sånn som i år, når det vinter helt til mai. Da blir jeg sånn: Hvorfor er jeg her?

Anniken: – Også er det litt mye folk.

Sophie Elise: – Synes du? Jeg synes det er litt for lite folk egentlig, haha.

Nora: – Det er litt for lite uteplasser til folk.

Sophie Elise: – Ja, det skulle vært en ordentlig nattklubb. Det finnes det ikke her. Ikke at jeg ville ha vært der egentlig, men det skulle vært et sånt svært utested.

(Prime Video)

Ja, for det er neste spørsmål, hvor er det best å dra ut i Oslo?

Isabel: – IVY. That’s me. Men det er bare fordi der er de kjekkeste guttene.

Sophie Elise: – Synes du det? Ja ja, det er din smak.

Isabel: – Ja, men før så dro jeg bare på Gamla og sånt, men der er det liksom bare… På IVY er det sikkert mest sånn snobbete Frogner-gutter, men du vet. Jeg måtte oppgradere.

Men ingen av dere er jo faktisk fra Oslo opprinnelig. Hvordan er egentlig Oslo-gutter sammenliknet med resten av landet?

Nora: – De fleste kan jo ingenting. Sånn hvis det hadde blitt krig så er det sånn: Du kan ikke fiske, du kan ikke bygge en hytte vi kan bo i, du har null retningssans fordi du ikke har Google Maps. Det er bare sånn…

Sophie Elise: – …Jeg vil bare si at jeg er fra Harstad og jeg kjenner veldig få som kan bygge en hytte. Men ja, jeg vet ikke. Det er et kjedelig svar, men det er fine og jævlige gutter i alle byer.

girls of oslo
(Prime Video)

Hva er deres største icks?

Isabel: – Når de ikke betaler på første date. Jeg var på en date i Mykonos for litt siden, og han betalte ikke for min lille, stakkarslige laks. Han begynte å dele regninga. Jeg kom hjem og bare avfulgte han på Instagram.

– Han sendte meg en melding og var sånn: How can you just unfollow me like that? It’s so disrespectful. Jeg tenkte bare sånn: You fucking idiot! Du betalte ikke laksen min engang!

Anniken: – Jeg er enig i at menn bør betale på første date, faktisk.

Nora: – Ja, jeg liker tradisjonelle menn.

Isabel: – Ja!

Nora: – Men det innebærer også at de kan fiske og jakte.

Haha, ja da er det bare for folk å notere. Men tilbake til serien!

Dere viser alle ganske mye fra livene deres på sosiale medier fra før. Hva er forskjellen ved å vise det frem på kamera via en TV-serie?

Sophie Elise: – Det spørs hva slags serie det er. Her er det jo oss fire sammen, og når du deler på egne sosiale medier så er det du som har regi og du bestemmer, men her blir du jo snakket til og konfrontert med ting. Du kan ikke trykke på slett eller ikke publiser. Det blir jo filma. Så det er en veldig stor forskjell vil jeg si.

Isabel: – Ja, også dette med: Ikke ta med det. Det er ikke vår avgjørelse, liksom. Det som blir filma, det blir filma. Da er det opp til produksjonen om de vil bruke det eller ikke. Det er ikke vi som bestemmer om de får ha det med eller ikke. Men jeg synes det er litt deilig også egentlig. Det er veldig ekte og rått liksom.

girls of oslo
(Prime Video)

For dere føler at dere klarer å være dere selv 100 % foran kamera?

Sophie Elise: – 100 prosent, ja.

Nora: – Jeg tror jeg slet litt med å være meg selv i starten. Forskjellen mellom meg og dem er at alle de andre har vært med på Bloggerne, Sophie og Isabel har hatt sine egne serier, mens jeg er ikke vant til å ha folk som følger mitt privatliv. Jeg synes det var veldig vanskelig fordi jeg var redd for å si noe feil eller gjøre noe feil. Men det kommer seg!

Anniken: – Ja, det gjør det faktisk veldig også!

Nora: – Jeg kommer sikkert til å cringe skikkelig når jeg ser tilbake på noe av det, hahaha.

Men for de av dere som har vært med på andre serier som for eksempel Bloggerne og deres egne. Hvordan er Girls of Oslo annerledes fra det?

Isabel: – Bare det at det er på Prime Video. Jeg ELSKER det, faktisk. Og jeg kommer alltid til å ville takke ja til å jobbe med de igjen. Fordi, hva skal man si… Jeg hadde jo min egen serie på TV 2, og jeg elsker TV 2, men der var det veldig ofte sånn at ting måtte bli nedtonet. Det skal liksom være litt mer som et familieprogram. Der kunne jeg ikke være meg selv 100 % og vise de sidene fra livet mitt som jeg egentlig ville vise. Fordi det kunne bli for mye. Men her er det ikke det, og det ELSKER jeg. Her kan jeg bare være meg selv og bare gønne på.

Sophie Elise: – Ja, det er veldig forskjellig. Også fordi det er noe man gjør sammen. Om man har sin egen serie eller gjør Bloggerne, så er man enten alene eller med venner og familie. De er ofte ikke så veldig kameravant heller, så man kan overkjøre litt. Men her må man jo… Man får et litt sånn lynkurs i seg selv egentlig, fordi man blir veldig konfrontert med: Å ja, det er sånn jeg er. Det er sånn jeg oppfører meg. Man blir veldig klar over sånt.

(Prime Video)

Så dere filmer veldig mye sammen i denne serien?

Sophie Elise: – Ja, det er jo det som er greia. I hver episode så skal vi være sammen.

Så det er litt sånn Real Housewives-vibes på en måte?

Isabel: – Ja, og ingenting er scripted! Her er vi oss selv.

Kjente dere alle hverandre godt fra før?

Sophie Elise: – Man har jo møttes og vært på middager sammen og snakket sammen, men alle har ikke nødvendigvis kjent hverandre godt. Man føler ofte at man gjør det fordi man har fulgt hverandre. Også er man jo veldig lik det man viser faktisk, noe som er fint å få bekreftet.

Anniken: – Men det er faktisk litt vanskelig å bli ordentlig kjent med noen i voksen alder. En ting er å bli kjent med en og en, men når det er fire stykker som skal bli kjent sammen. Og det blir ganske intimt og det ganske for. Det er jo spesielt.

(Prime Video)

Har dere likevel fått noen nye inntrykk av hverandre i løpet av innspillingen?

Isabel: – Jeg har det. Jeg hadde jo aldri møtt Anniken før irl. Sophie og Nora har jeg møtt, men aldri Anniken. Vi ler av det i dag, men sånn helt ærlig så trodde jeg ut ifra hennes Instagram at hun skulle være litt sånn deppa egentlig. Du vet, sånn black and white, null personlighet. Men så sa Sebastian Solberg: Du og Anniken kommer til å gå så jævlig godt overens. Og jeg var sånn: Hva faen snakker du om, liksom? Ja ja, det vet jeg ikke helt om vi kommer til å gjøre.

– Men så møttes vi og vi bare klikket med en gang. Hun var drit lættis, liksom. Hun er veldig kul på Instagram, sånn skikkelig motedame, men irl så er hun et fyrverkeri! Det er sant! Jeg ble så overrasket over henne!

Anniken: – Det er mitt nye favoritt-kompliment! Lættis!

Isabel: – Ja, men du er det!

Det er gøy! Hva har det beste vært med å spille inn serien, da?

Nora: – Å bli kjent med hverandre.

Sophie Elise: – Ja, det er jo det. Også blir det helt fantastisk å se tilbake på det fordi det er så ekte. Det er et veldig produkt av den tiden vi er i. Jeg kan bare snakke for meg selv, men jeg tror nok at om noen år, om jeg ser på dette igjen, så kommer jeg til å være sånn: Å herregud.

– Men du vet, sånn blir det når man ikke prøver og man bare er den man er.

(Prime Video)

Og hva har vært det verste?

Nora: – Jeg føler at jeg har gått gjennom så sykt mye under innspillingen av denne serien. Så for meg husker jeg ikke alt jeg har spilt inn fordi jeg var i en sånn boble på en måte. Jeg var helt fjern til tider.

Sophie Elisa: – Ja, og jeg kan ikke snakke for deg, men det er nesten litt sånn at hadde det ikke vært for serien heller, så hadde kanskje ikke de endringene som skjedde for deg personlig kommet heller.

Nora: – Absolutt! Jeg føler det har vært en reise når det gjelder selvfølelse og selvtillit. Og når det gjelder å være der ute og tørre å ta valg og stå i det.

Isabel: – Ja, jeg føler det har vært en veldig fin reise for deg. Sånn personlig for deg liksom. Jeg har virkelig merket stor forskjell fra starten av innspillingen til nå. Du har bare blomstret liksom og det er veldig fint.

Nora: – Aww. Haha, å jeg gruer meg sånn til å se på dette her.

Isabel: – Nei, herregud. Du har vært igjennom mye og det kommer til å komme fram.

Nora Haukland girls of oslo

Det er mulig det er for tidlig å si noe om det, men er dere klare for en sesong 2?

Isabel: – Fuck yeah!

Men hvordan blir det for deg da Isabel, hvis du skal flytte til Dubai? Serien heter jo Girls of Oslo.

Isabel: – Ja, men da må de bare filme meg der. Jeg er en Girl of Oslo i Dubai, haha. Nei, men jeg har jo en jobb her. Jeg har mine brands her, så jeg må jo uansett pendle mye frem og tilbake på grunn av jobb. I tillegg har jeg venner og familie her, så det er jo ikke sånn at jeg aldri kommer til å være i Oslo.

– Men se det for dere da. I sesong 2 så har vi reunion i Dubai! Altså, hallo!

Vi krysser fingrene i alle fall 🤞 Tusen takk for praten, jenter!

Se også: Ta en titt på det første klippet fra Girls of Oslo

Nyeste saker fra 730.no

Les mer