Hopp til hovedinnhold
DITT NESTE LESESTOFF + FORFATTER CHUCK TINGLE (AMAZON/PRIVAT)

Gir ut grov, erotisk fan-fiction om den homofile, fargeskiftende kjolen

DITT NESTE LESESTOFF + FORFATTER CHUCK TINGLE (AMAZON/PRIVAT)

denne tatoveringen, nemlig Chuck Tingle. Amerikaneren gir ut erotiske fortellinger via Amazon, og har tidligere skrevet om normale ting som sex med enhjørninger, sex med Big Foot, sex med tog og sex med dinosaurer. 

Nå har han på rekordtid spyttet ut 4400 ord om den virale, fargeskiftende kjolen, på Internett-folkemunne kalt #TheDress. 

I fortellingen er #TheDress kanskje overraskende ingen kvinne, men en mannlig kjole. Den vanlige mannen Kent er på leting etter kjærlighet, og finner ingen som er vill, eventyrlysten og røff i kantene, men samtidig smart, mild og sofistikert. 

Plutselig treffer ensomme Kent fargerike Channing, «en levende kjole som er berømt på Internett for å se gull og hvit ut for noen, og blå og svart for andre».

Mesterverket har fått navnet Pounded By The Gay Color Changing Dress, og skal være av den grove sorten, som fan-fiction som regel er.

Dette forteller forfatteren via Amazon

– Det tar ikke lang tid før Channing viser Kent at alt handler om perspektiv, i en hardcore, homoseksuell kjærlighetsaffære, som vil vise én gang for alle hvilken farge kjolen virkelig er. 

– Fortellingen er en 4400 ord lang «human on gay dress action», og inkluderer analsex, blow jobs, røff sex, «creampie» og fargeskiftende kjole-kjærlighet. 

 

Noe for deg eller en god venn? Kjøp boken til Kindle for bare 3.74 dollar her

Se også: Topp 5 One Direction fan-tatoveringer

Nyeste saker fra 730.no

Les mer