Hopp til hovedinnhold
(UNIVERSAL)

Ginger Girl Aloud + Diplo = ♥

Husker du den engelske jentegruppa Girls Aloud?
De fem semideilige medlemmene Cheryl Cole, Kimberley Walsh, Sarah Harding, Nadine Coyle og Nicola Roberts ble ført sammen i regi av det britiske talentprogrammet Popstars: The Rivals i 2002, og fikk en supersmash i hjemlandet med denne Brian Higgins- og Xenomania-produserte gla’låta:

Fire albumslipp med variert hell senere har jentene styrt litt med ting på egenhånd, og gruppas mest kjente medlem, Cheryl Cole, ble utnevnt som jurymedlem i den kommende (og første) sesongen av X-Factor på den amerikanske TV-kanalen Fox (dog etter internt bråk, som i følge sladrete tunger var basert på beef med cougar-sjef og eks-American Idol-dommer Paula Abdul, fikk Cheryl fyken).
Hvertfall: I 2012 feirer jentene sitt 10-årsjubileum med nytt album og påfølgende turné, og i mellomtiden har 1/5 av gruppa Nicola Roberts vært i studio og kokt opp go’låter med ingen ringere enn Diplo (alias produsenten bak blant annet M.I.A.s «Paper Planes», Chris Browns «Look At Me Now» og Major Lazers «Pon Di Floor», som Beyoncé har samplet på sin seneste kalkun «Run The World (Girls)»).
Det riktig så flotte resultatet, i form av La Roux-aktige «Beat of My Drum», ble sluppet 5. juni og i går droppa også den Wendy Morgan-regisserte videoen til Stamford-jentas solodebut. Den britiske avisen The Guardian har kalt låta «en av årets beste popsingler», og andre betydelige populærkultursynsere har gått ut og heiet tungt på veslas førstesingel fra det kommende settet Cinderella’s Eyes.

Yay or nay? Sj£kk:


Nicola Roberts sitt debutalbum slippes 3. oktober via Universal-labelen Polydor.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer